Scania IT

Webbutvecklare av molnbaserat IT-system för Servicemarknad

Rekryterare
Scania IT
Plats
Södertälje
Annonserat
den 30 juni 2017
Stängs
den 22 augusti 2017
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Varje dag är 15 000 mekaniker världen över beroende av Scanias IT-system för att kunna serva och reparera våra kunders fordon och motorer. Då fordon och motorer blir mer avancerade och komplexa behöver vi göra kraftfullare och användarvänligare verkstadssystem för att bibehålla eller minska tiden som våra verkstäder lägger på fel- och informationssökning. Framför oss ligger nu ett mycket viktigt och spännande arbete med att ta fram nästa generations IT-system, som skall ge vår verkstadspersonal helt nya möjligheter att jobba effektivare och hjälpa sina kunder bättre.
• Vill du se ditt arbete snabbt komma i användning hos vår verkstadspersonal?
• Vill du jobba i små utvecklingsteam med engagerade, kunniga och prestigelösa kollegor?
• Vill du göra teknikval som sätter grunden för en ny generations IT-system för servicemarknad?
• Vill du se till att vi bygger ett state-of-the-art helautomatiserat test- och deploymentsystem?
Då är det oss du skall jobba med!

Din profil
Vi söker en utvecklare som är senior inom webbutveckling och DevOps. Du bör ha minst 10 års erfarenhet av mjukvaruutveckling varav 3 års erfarenhet inom flera av följande tekniker: AmazonWebServices, AngularJS, TypeScript, C#, .NET Core, REST, Node.JS, Microservices, Docker. Du bör ha erfarenhet av att göra microservice-arkitektur och jobba i team. Du bör ha en högskoleexamen inom datalogi.
 
Dina arbetsuppgifter
Vi jobbar i agila team med gemensamt ansvar för alla leveranser och hjälps åt för att nå våra mål. Samtidigt som vi utvecklar nya system har vi ett ansvar att underhålla de produkter som finns i tidigare generationer. Vår huvudsakliga produkt är ett servicemarknadsverktyg som används till att diagnosticera och uppdatera Scaniafordons elsystem. Ett huvudfokus kommer vara att vidareutveckla den produkten till att bli webbaserad med modern molnbaserad web-teknik.
 
För mer information
Ola Ramström, gruppchef, 08-553 527 74.
 
Med anledning av semester är ansökningstiden förlängd. Vår ordinarie semesterperiod är veckorna 29 – 32.  Urval sker löpande under ansökningstiden.
 
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Liknande jobb

Liknande jobb