CGI

Junior säljare inom Bank/IT, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 juli 2017
Stängs
den 4 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi på CGI söker efter en ny talang som är redo att ta sig an rollen som junior säljare på vår enhet som ansvarar för kunder inom bank och finans. Vi letar efter dig som har ett intresse för IT, trivs med att arbeta i högt tempo och har en fallenhet för kombinationen av service och försäljning. På CGI kommer du att arbeta självständigt och ansvara för resursförsäljningen mot en storbank där du förväntas leverera mot uppsatta mål. Du kommer ingå i ett team men förväntas även arbeta självständigt. Vi på CGI värdesätter din personliga utveckling och erbjuder en mångfald av karriärvägar, vi ser långsiktigt på våra medlemmars anställningar.Som junior säljare kommer du att arbeta mot en av sveriges ledande banker där du proaktivt etablerar kontakter och relationer hos kunden för att kunna förstå deras konsultbehov. Genom relationerna du byggt upp kommer du på ett effektivt sätt kunna förutse eventuella förfrågningar och tillgodose kundens behov genom resursförsäljning. Då kunden genomför förfrågningar till ett flertal leverantörer är det av vikt att du har en god kontakt med kunden och förståelse för deras verksamhet för att ligga i framkant gentemot andra konkurrenter. Du har ett självständigt ansvar för resursförsäljningen mot kunden där du förväntas leda arbetet framåt och säkertställa att vi offererar rätt och av hög kvalitet.

Du kommer att arbeta mot uppsatta säljmål och ha ett samarbete med kund där relationen förväntas flyta problemfritt.

Du har en social roll som kräver kontakt med ett flertal personer där ditt främsta verktyg i arbetet är telefonen som du använder för att boka möten och underhålla relationer. Du kommer att boka in och delta på möten både externt och internt för att kartlägga kundens behov och för att undersöka vilka interna resurser som finns tillgängliga inför framtida förfrågningar.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att, genom din nära relation med kunden, proaktivt förutse vilka förfrågningar som väntas komma in och i förväg ta kontakt med CGIs Resource Managementteam och andra relevanta personer för förbereda offerten till resursförsäljningen. Du kommer i ditt arbete att säkerställa att den konsult som CGIs Resource Managementteam eller annan intern personal har tagit fram matchar med kundens kravprofil.

Du har även möjlighet att arbeta på uppdrag ute hos kund under en del av arbetstiden för att öka förståelsen för kundens arbete och verksamhet, vilket kan ge dig fördelaktiga kontakter och erfarenheter för att du ska lyckas i din roll som junior säljare.Vi söker dig som har en drivkraft i att skapa långsiktiga relationer och avsluta affärer. Du är en utåtriktad person som har lätt att ta kontakt med nya människor och problemfritt kan kommunicera med personer på olika nivåer. Du har förmågan att erhålla förtroende i nya relationer och framstår som flexibel och vänlig i ditt möte med kund. Som person är du ansvarstagande, beslutsam och målorienterad. Du har god förståelse för affärer, med fördel inom IT-sektorn, och trivs med att ha en organiserande roll. Du föredrar att bli uppföljd genom prestationsmål och trivs med att arbeta självständigt. Du har förmågan att förutse kundernas behov och tar egna inititativ i ditt arbete för att överträffa såväl kundens som CGIs förväntningar.


Krav:
• Affärsdriven
• Hög social förmåga
• Lätt för att knyta kontakter
• Initativtagande, ansvarsfull och beslutsam
• Erfarenhet av försäljning med fördel inom servicebranschen
• Examen från universitet/högskola
• Talar svenska och engelska flytandeMeriterande krav:
• Erfarenhet från bank eller finans
• Erfarenhet av resursförsäljning inom IT
• Erfarenhet av affärer inom IT-verksamheter

För mer information får du gärna kontakta:
Lena Hartung , 073-398 34 46Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
  • Banking
  • English
  • Finance
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb