Sogeti Sverige AB

Cloud Solution Architect

Plats
Luleå
Annonserat
den 7 juli 2017
Stängs
den 30 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker dig som har den mycket breda tekniska kompetens som krävs för att kunna förstå våra kunders befintliga IT-landskap och system; både vilka möjligheter de erbjuder och vilka begränsningar de har. Du ska ha en god övergripande förståelse för teknologi och se hur gårdagens teknologival påverkar morgondagens förmågor. Vill du vara med och förflytta stora företag ut i molnet med allt vad det innebär har vi uppdragen för dig.

Har du arbetet med Molnteknologi som Microsoft Azure, AWS, Google Cloud Platform eller kanske OpenShift tveka inte att slå mig en signal.Då dina uppdrag kommer med största sannolikhet vara hos de stora organisationer som är våra kunder behöver du ha driv, engagemang och god förmåga att analysera komplexa frågeställningar

I de roller som du kan ta hos våra kunder kan du behöva förhålla dig till komplexa interna politiska strukturer och vi söker dig som kan hantera dessa på ett pedagogiskt sätt och med fingertoppskänslan hos en IT-diplomat. I slutändan är det dina kunskaper och din förmåga att ta fram och kommunisera rätt lösning som hjälper kunden möta sina behov och lyckas i sina projekt.

På Sogeti förväntar vi oss en hög nivå på såväl personliga egenskaper, teknisk kompetens samt verksamhetsförståelse. Vi stöder dig genom utbildning och vårt omfattande kompetensnätverk.

Vi ser det som meriterande om du arbetat ett par år i en liknande roll och du har struktur och metodik klar för dig.

En mycket god kommunikationsförmåga, du behärskar både svenska och engelska i tal så väl som skrift.