Utveckla IT-stödet i Eskilstuna kommun!

Plats
Eskilstuna
Annonserat
den 7 juli 2017
Stängs
den 20 augusti 2017
Ref:
3883
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetsplatsbeskrivning

Konsult och uppdrag är Eskilstuna kommuns serviceorganisation. Vi skapar värde för verksamheterna i kommunkoncernen genom att erbjuda effektiva och tydliga tjänster. Vårt mål är att våra kunder betraktar Konsult och uppdrag som en kompetent, modern och affärsmässig partner.

IT utgör en stödorganisation för hela Eskilstuna kommuns verksamhet genom att tillhandahålla en standardiserad IT-infrastruktur så att IT-arbetsplatsen och IT-miljön som helhet blir ett hjälpmedel för kunderna när de ska lösa sitt uppdrag och nå sina mål.

Konsult och uppdrag - IT är ett teknikstöd och en stödjande funktion för kunderna vid IT-relaterade upphandlingar och utvecklingsinsatser samt drifttjänster. Stödet lämnas i en rad olika former som exempelvis rådgivning och samordnande styrande och stödjande inom en stor variation av områden relaterade till digitalisering genom IT-verksamhet.
Vårt arbetssätt är konsultativt och vi arbetar hela tiden utifrån kundens behov. Våra arbetssätt ska också innebära att vi förverkligar kundernas intentioner när det gäller IT-utveckling.
Vi ska tillhandahålla säker och stabil drift av kommunens IT-plattform.


Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och utveckla IT stödet inom Eskilstuna kommun

Genom vår teknologi skapar vi möjligheter till en enklare vardag för anställda, elever och medborgare inom Eskilstuna kommun.
Under de senaste åren har verksamheten utvecklats från fokus på hårdvara till ett allt större fokus på mjukvara och tjänster.

Vad kan du tillföra? Hos oss finns ett stort utbud av spännande arbetsuppgifter.

Vi söker nu ett 10-tal tjänster inom yrket IT tekniker, Systemtekniker och IT Konsulter för att arbeta med verksamhetsutveckling, Nätverk, Active Directory, Citrix-plattformen, Klient, SharePoint-plattformen, Informationssäkerhet, etc.


Kvalifikationer

Vi letar efter kreativa personer med god problemlösnings- och analytisk förmåga som uppskattar att jobba i grupp. Dessutom ser vi gärna att du som söker har en stark nyfikenhet för teknologi. Vi värdesätter olikheter och vill återspegla den mångfald som finns i samhället.

Vi söker personer med hjärta och hjärna. Vi bryr oss om hela människan och är övertygade om att en kombination av karriär och privatliv är nyckeln till framgång.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan på direkten.
Välkommen med din ansökan!


Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning
Omfattning:   Heltid
Tillträde:   2017-09-01
Tillträde efter överenskommelse


Ansökan

Ansök senast:   2017-08-20

Referensnummer:   3883


Lön

Löneform: Månadslön.


Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   10
Olika IT tjänster


Kontakt

Kontaktperson
Robert Ragnebrandt                                 
Rekryteringskonsult
016-710 24 85


Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Liknande jobb

Liknande jobb