Scania IT

Gruppchef för projekt inom Dynamics AX

Rekryterare
Scania IT
Plats
Södertälje
Annonserat
den 10 juli 2017
Stängs
den 28 augusti 2017
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Inom sektionen MS Dynamics AX arbetar vi med att leverera funktionalitet via ERP plattformen från Microsoft. Vi stöttar många olika verksamheter och processer med IT stöd. Våra utmaningar är att leverera funktionalitet, som stöttar verksamheterna, men som också är framtidssäkrad för att minimera kostnaderna. Vi står bl.a. inför att rekrytera nya medarbetare, utöka antalet köpta tjänster och uppgraderingar till molnleveranser för att säkra framtiden.

Vad innebär arbetet som gruppchef inom MS Dynamics AX
Som gruppchef är du given deltagare i sektionsledningsgruppen där du förväntas delta i styrning och uppföljning av vår verksamhet samt att vara med och sätta vår strategi. Du arbetar tillsammans med den verksamhet du stöttar och har stor förståelse för hur den fungerar och de behov den har. Du känner stort ansvar för att leverera.
 
Du ansvarar för de agila projektteam som arbetar med att implementera AX ute i det kommersiella ledet för Scania. Implementeringsprojekten kommer att befinna sig i en verkligt global miljö där du har ansvaret för att ta fram samarbetspartners i olika regioner för att möjliggöra leveransen.

Vem söker vi
Vi söker dig som naturligt uppfattas som en ledare och som vill bygga starka leveransteam både i grupp och sektion. 
  • Du har mycket mod och vågar prova nya saker.
  • Du uppfattar förändring som en naturlig del av arbetet.
  • Du har lätt att balansera olika intressen mot varandra, som till exempel långsiktig kompetensförsörjning, kortsiktiga leveransmål och medarbetarnas situation.
  • Du har mycket energi att ge i vår förändringsresa.
  • Du har förmågan och viljan att utveckla människor och ge dem förutsättningar att växa.
  • Du har gedigen erfarenhet av att arbeta med globala projekt som ledare och även som deltagare i styrgrupper.
Det är starkt meriterande med erfarenhet av att arbeta med ERP system som t ex MS Dynamics AX.
Att kommunicera på Engelska är en självklarhet och du har troligen en akademisk examen.
 
Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express.
 
För mer information
Kontakta Karl-Olof Hildingsson (Sektionschef), 08-553 829 20 eller Anna Wikström Sjöström (HR), 08-553 832 87.
 
Ansökan
Din ansökan innehåller CV och ett personligt brev där du berättar vad som är viktigt för dig och vad du brinner för. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden.
 
Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com
OBS! Ange Scanias Job Id 20173037 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

Liknande jobb

Liknande jobb