CGI

Service Virtualisation och Test Data Management, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 10 juli 2017
Stängs
den 8 mars 2018
Kategori
Krav
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker personer som vill vara med och utveckla vårt erbjudande när det gäller Service Virtualisation och Test Data Managmenent. Vi har en unik testcenter leverans till en av Västsveriges snabbast växande bolag. Vi ligger i framkant när det gäller nya lösningar och har nu möjlighet att hjälpa vår kund att kunna kvalitetssäkra sina leveranser med hjälp av ny teknik. Vi söker därför testare med teknisk bakgrund, såsom automatiserade eller prestanda testare, alternativt utvecklare som vill jobba med test.

Vi söker dig som vill arbeta i en internationell miljö och dra nytta av de möjligheter som ett internationellt företag av vår storlek kan ge. I vårt testcenter får du vara med och utveckla produkter som ligger i teknikens framkant, då vi är involverade i de flesta av kundens högst prioriterade projekt. Vår kund växer snabbt och vi behöver utvecklas i samma takt. För rätt person så finns alla möjligheter att påverka vår framgång och sin egen arbetssituation.

Vi letar efter dig som har kompetensen och rätt driv för att ta vårt arbete med tjänster inom Service Virtualisation och Test Data Management till ytterligare en nivå.Vi söker dig som talar våra kunders språk, förstår deras verksamhet och vill vara med och hjälpa dem i sin förändringsresa. Genom att leda, driva och utföra arbete med prestandatesting och/eller testautomatisering i kundernas projekt, finns bland annat chansen att vara med och utveckla uppkopplade bilar, telematiktjänster eller bygga nya fabriker. Dina uppgifter genomförs i en global miljö där du får chansen att jobba med människor från hela världen.
Arbetet utförs i olika leveransformer, exempelvis i ett team som levererar kompletta tjänsteleveranser tillsammans med offshore-medlemmar eller som enskild resurs i ett utvecklingsprojekt. Rollen kan även innefatta ansvar för kostnadsestimeringar, pre-sale, analysarbete och presentationer.Du gillar att samarbeta för att hitta den bästa lösningen och har flera års erfarenhet av teknisk testning i olika projekt.

Du har djupa kunskaper i hela utvecklingsprocessen och mjukvaruarkitektur.

Då dina arbetsuppgifter även kan komma att omfatta analyser, presentationer och Proof of Concept för kunder, ser vi gärna att du är analytisk, har en teknisk förståelse och en utåtriktad personlighet.

Som konsult hos CGI kommer du att få roller där du förväntas kommunicera med verksamhet och IT. Du behöver kunna hantera alla intressenter och du är bra på att förklara affärsnyttan av testning. Du kan dessutom ge förslag på olika tekniska lösningar beroende på kundens miljö och infrastruktur.

Det är meriterande om du har kompetens av verktyg inom relevant område, exempelvis HPE's ALM, Performance Center/LoadRunner, Service Virtualisation and Test Data Management, UFT, LeanFT, Jmeter och Selenium.

Våra projekt drivs på såväl svenska som engelska.

För mer information, kontakta
niloofar.varayan@cgi.comUtveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
  • Communication (Oral/Written)
  • HP Application Lifecycle Mgmt
  • Load Runner
  • Selenium
  • Software Architecture

Liknande jobb

Liknande jobb