Sogeti Sverige AB

Teknisk testare

Plats
Örnsköldsvik
Annonserat
den 10 juli 2017
Stängs
den 31 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi är inne i en expansiv fas och behöver förstärka vårt team med fler testare. Du har ett stort intresse och engagemang för mjukvarutestning och vill jobba hos en arbetsgivare som drivs av värdeord som enkelhet och entreprenörsskap med stora utvecklingsmöjligheter.

Som teknisk testare ansvarar du för kvalitetssäkring av kod, program och system. Det kan vara test av helt nya system och applikationer eller ändringar i befintliga system. Projekten kan vara ute hos kund eller i våra egna lokaler. Ofta behöver du själv kunna felsöka i loggar och rapportera samt automatisera och administrera kundernas testfall. Det är därför en fördel med erfarenhet av tekniker som SQL och XML samt av programmering. Det är också meriterande om du har verksamhetserfarenhet från industri och/eller har arbetat med inbyggda system.

Även om du arbetar ute hos kund har du mycket kontakt med dina arbetskamrater på Sogeti genom interna kompetensnätverk och andra aktiviteter på kontoret. Vi erbjuder fantastiska möjligheter att utvecklas både som person och konsult.Vi söker dig som:

• Har några års erfarenhet inom testområdet
• Gillar att jobba i team
• Är strukturerad, ansvarsfull och drivande
• Har god kommunikationsförmåga

Tveka inte - sök nu och hitta ditt framtida jobb hos oss på Sogeti!

Liknande jobb

Liknande jobb