Sogeti Sverige AB

Systemutvecklare med inrikting mot Processindustrin

Plats
Luleå
Annonserat
den 10 juli 2017
Stängs
den 30 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Jag heter Håkan Ekström och ansvarar för vår leverans inom Process-IT på Sogeti i Luleå. Här arbetar mina stolta, kunniga och drivna kollegor med att hjälpa våra kunder att bli än mer konkurrenskraftiga genom vår kompetens inom IT. Särskilt duktiga är vi i Luleå på att utveckla lösningar inom Process-IT, Digitala Kanaler (Web, mobilitet,IoT) samt att stötta våra kunder med specialistkonsulter inom Systemutveckling, Test, Projektledning och Verksamhetsutveckling.

Vi har spännande uppdrag och ett gott renommé med hög kundnöjdhet (98%). Här har vi kul på jobbet och att hela tiden utveckla vår teamkänsla är något jag lägger stor vikt vid.

Är du en systemutvecklare med några års erfarenhet tycker jag att du ska ta chansen att bli en del av vårt kompetenta utvecklarteam. Kom in och hälsa på oss för en förutsättningslös dialog eller ansök redan idag. Vi vill gärna dela med oss av vår arbetsglädje!

Att jobba som konsult är spännande och lärorikt. På Sogeti jobbar vi alltid nära våra kunder och om du gillar att jobba i team för att tillsammans skapa proffsiga it-lösningar som hjälper organisationer framåt, då kommer du att trivas hos oss. Om du dessutom värdesätter prestigelöshet och enkelhet i ditt arbete samtidigt som du har ett klappande entreprenörshjärta är Sogeti rätt ställe för dig.

Sogeti i Luleå har ett stort antal kunder, där vi tillsammans i teamet arbetar både med utveckling av nya system och förvaltning av befintliga system. Vi har en ledande position som leverantör av IT-tjänster i norra Sverige. Och vi behöver bli fler!Vi söker dig som:
  • känner starkt för att arbeta som konsult, är en positiv, utåtriktad och drivande lagspelare som vill arbeta med människor, teknik och verksamheter
  • har minst 2-3 års erfarenhet inom .Net eller Java
  • har erfarenhet av databaser
  • har erfarenhet av producerande industri
  • har en drivkraft att bygga och utveckla relationer och är skicklig på att både se helhet och förstå sammanhang.
  • har universitets- eller högskoleexamen, YH-utbildning eller motsvarande erfarenhet

Det är ett plus om du:

  • har kunskap om 800xA eller liknande styrsystem
  • har erfarenhet av Maskinkommunikation via OPC
  • har erfarenhet av MIS och MES

Låter det här lockande? Tveka då inte att höra av dig redan i dag! Har du frågor? Kontakta mig, Håkan Ekström på hakan.ekstrom@sogeti.se eller 070-581 61 74, så berättar jag mer.