Väderstad rekryterare systemutvecklare SharePoint

Rekryterare
Väderstad
Plats
Väderstad, Östergötlands län
Annonserat
den 7 juli 2017
Stängs
den 18 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Väderstad AB är ledande inom jordbearbetning och sådd. Väderstads lantbruksmaskiner har en lång tradition av hög kvalitet och effektivitet. Företaget är representerat i 40 länder och har ofta varit epokgörande när det gäller innovation, nytänkande och verkar till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Väderstad AB ingår i Väderstad Holding AB som ägs av familjen Stark. Huvud-kontoret med produktutveckling och produktion ligger i Väderstad med cirka 1200 medarbetare. Företaget omsatte FY 2015 2.100 mkr och är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008.


Vad du blir del av

Väderstad AB:s IS-/IT-avdelning består av 15 medarbetare som hanterar hela koncernens support och infrastruktur ifrån Väderstad. Vi har en Microsoftbaserad miljö som består av ca 900 klienter och ett 100-tal servrar. Vi är ett kreativt och målinriktat team som ständigt strävar efter att utveckla IS-/IT-leveransen tillsammans med våra kunder. Trivseln är stor hos våra medarbetare tack vare en väl fungerande IT-organisation med omtyckt arbetskultur och professionellt ledarskap.

Har du erfarenhet av SharePoint och vill arbeta i en internationell miljö? Trivs du i en roll där du får styra mycket själv och vara med och bana väg framåt för organisationen? Då kan rollen som systemutvecklare på Väderstad AB vara nästa steg för dig. Här får även du som är junior chansen att komma in och bidra i en spännande roll!

Din framtida utmaning

Som systemutvecklare på vår IS/IT-avdelning kommer ditt huvudfokus vara att utveckla företagets webbplattform baserad på SharePoint. Du kommer att vara del av ett team med 8 personer som kommer att utgöra dina närmsta kollegor med olika ansvarsområden. Framförallt kommer du att få arbeta nära tillsammans med en av våra SharePoint-specialister med målet att du ska bli ytterligare en av våra specialister på SharePoint-utveckling. Du kommer att ingå i stora utvecklingsprojekt och medverka till att sätta vägen framåt för Väderstad. I rollen ingår agil utveckling, förvaltning och support av företagets webbmiljöer. Du deltar i hela utvecklingskedjan från systemdesign till implementation och testning.

Du kommer till exempel att:

  • Medverka i att ta fram beslutsunderlag och konsekvensanalyser.
  • Utveckla och förvalta företagets webbmiljöer.
  • Säkerställa SharePoint driften samt vara IT:s expert inom området.

Hos oss på Väderstad arbetar du nära alla de funktioner inom företaget som använder systemen som du är med att utveckla. Detta gör att du kommer att samarbeta med övriga delar av företaget och verkligen se effekterna ute i verksamheten av det arbete som du gör.

Vem du är

Vi söker dig som har erfarenhet av utveckling i SharePoint och viljan att fortsätta utvecklas inom det. Du har ett problemlösande arbetssätt och tycker om att hantera flera uppgifter parallellt. Du gillar när vägen till målet inte är satt och få vara med och skapa något som inte finns. Detta gör att du behöver ha en bra struktur på ditt arbete och en god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra.

Du har en eftergymnasial utbildning inom IT alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet.  Du har även kunskaper i objektorienterad programmering. Du behöver ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska då båda språken används i det dagliga arbetet.

Övrigt om tjänsten

I denna rekrytering samarbetar Väderstad AB med Experis. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Experis men du kommer anställas direkt hos oss på Väderstad AB.

Start sker enligt överenskommelse. 

Omfattning är heltid. Placeringsort är Väderstad.

Om rekryteringsprocessen och kontaktuppgifter

Är du den Väderstad AB söker? Ansök nu genom att klicka på Ansök-knappen. Ring mig, Christian Johansson (rekryteringskonsult, Experis), på 013-35 55 09, eller mejla mig dina kontaktuppgifter (christian.johansson@se.experis.com) om du vill få mer information om tjänsten.

Urvalet av inkomna ansökningar i denna rekrytering kommer att påbörjas efter 13 augusti.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb