Systemutvecklare

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 11 juli 2017
Stängs
den 14 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som systemutvecklare inom Business Intelligence (BI) kommer du att vara en del i gruppen som utvecklar och förvaltar Finansinspektionens (FI:s) BI- plattform. FI hanterar en stor mängd digital information från den finansiella sektorn och har under de senaste åren implementerat en analysplattform, SAS. Du kommer att vara delaktig i både nyutvecklingsprojekt och förvaltningsprojekt samt ha ett nära sammarbete med vår kärnverksamhet. 

Tjänsten innebär tätt samarbete med kollegor på andra tillsynsmyndigheter inom EU. 

Vi söker dig som har akademisk examen med inriktning IT, data, teknik eller statistik och minst 5 års arbetslivserfarenhet inom systemutvecklingsområdet. Tjänsten förutsätter att du har kunskap om Business Intelligence och ETL-utveckling. Civilingenjörsexamen, liksom erfarenhet av utveckling och systemförvaltning av SAS (DI, Base, EGRC och VA) samt kunskaper inom SQL, TFS, ITIL eller Pm3 är meriterande. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av finanssektorn. 

Som person är du självgående, självständig, uthållig och serviceinriktad. Du är strukturerad och bidrar med gott samarbete genom att relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. 

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Martin Knutsson, bitr. avdelningschef, på 08-408 982 37. 

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning. 

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev, examensbevis och relevanta betyg senast den 14 augusti 2017. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.
 

Liknande jobb

Liknande jobb