Scania IT

Vi söker inspirerande Scrum of Scrum Master till Presales IT

Rekryterare
Scania IT
Plats
Södertälje
Annonserat
den 11 juli 2017
Stängs
den 1 september 2017
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du vara med i vår spännande agila förändringsresa inom Scania IT?

Sektionen Presales IT inom Scania IT ansvarar för tjänsteutveckling och IT-leveranser till Sales & Marketings verksamhetsområden. Vi arbetar inom hela systemutvecklings-processen, från konceptutveckling till implementation och produktion. Just nu genomgår dessutom Scania IT en mycket spännande förändring mot ett allt mer verksamhets- och flödesorienterat arbetssätt där agila arbetsmetoder och fasta utvecklingsteam är en central komponent. Nu är det ett utmärkt tillfälle att kliva in i denna spännande resa.

Dina arbetsuppgifter
Som scrum of scrum master kommer du att:
  • vara länken mellan verksamheten och Presales för att få driv i utvecklingsarbetet
  • utmana, uppmuntra och driva på arbetet med att få till Scaled Deliveries'
  • vara navet för att hålla ihop leveranser från flera leveransteam i en gemensam Program Backlog
  • facilitera Big Room Planning
Din Profil
Vi söker dig som är en inspirerande och erfaren Projektledare/Scrum Master och nu vill ta ditt nästa steg i din karriär. Du har lång erfarenhet från projektledning, där du de senaste åren jobbat enligt det agila manifestet. Genom din tidigare erfarenhet vet du hur viktigt det är att inte bara fokusera på metod utan också att lägga stor vikt vid själva kulturförändringen och att verkligen få med sig människorna.
 
Du känner dig lika bekväm i att agera scrum master för ett team som behöver stöd till att hålla i möten/presentationer för styrgrupper och ledning.
 
Förmodligen brinner du också för områden som grupputveckling, ”continuous delivery”, agila krav och/eller produktägarskap. Det är en bonus om du också har kunskap och erfarenhet från mer traditionella modeller och metoder som exempelvis PPS och RUP. Du är en god kommunikatör till din natur, positiv, flexibel, samarbetsvillig och öppen.
 
Sannolikt har du en akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift
 
Ytterligare information
Kontakta Anders Andersson (Gruppchef) tfn 08-553 899 99 eller Sandra Rosengren (Rekryteringscenter) tfn 08-553 708 59.
 
Ansökan
Din ansökan innehåller CV och ett personligt brev där du berättar vad som är viktigt för dig och vad du brinner för. Intervjuer kommer ske efter ansökningstidens slut pga. av semestertider.
 
Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com
OBS! Ange Scanias Job Id 20173550 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior (endast i word eller pdf-fomat). Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

Liknande jobb

Liknande jobb