Systemutvecklare Cobol kompetens

Rekryterare
Plats
Stockholms län, Stockholm
Annonserat
den 11 juli 2017
Stängs
den 23 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi är cirka 3 900 medarbetare inom Folksamgruppen som erbjuder försäkringar och pensionssparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Nära varannan svensk är försäkrad hos oss och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och vår vision är att de ska känna sig trygga i en hållbar värld. Därför är vi måna om att våra kunder är rätt försäkrade och arbetar långsiktigt med bland annat trafiksäkerhet, miljöarbete och ansvarsfulla investeringar.

 

Vi behöver utöka vår styrka med ytterligare utvecklare inom IBMi och söker dig som är erfaren och driven systemutvecklare med intresse för liv- och pensionsförsäkring. Har du erfarenhet inom 2E är det också ett plus. 

Det händer mycket spännande hos oss på Folksam just nu. Vi gör stora satsningar inom IT för att möta nya krav från omvärlden. Tillsammans gör vi Folksam till ett modernt finansiellt företag som skapar trygghet för våra kunder. Inom IT Liv och Pension ansvarar vi för utveckling och förvaltning för livverksamheten inom Folksam samt KPA Pension. Vårt arbetsklimat kännetecknas av engagemang och stor drivkraft och vi sitter i moderna, nyrenoverade lokaler på Södermalm i Stockholm.

Det här gör du som systemutvecklare på Folksam IT Liv och Pension

Du ingår i ett agilt team där du tillsammans med andra systemutvecklare ansvarar för utveckla och underhålla våra systemlösningar. Du jobbar nära andra grupperingar inom IT och ha ett tätt samarbete med affärsverksamheten. För att säkerställa att vi kan bidra med största möjliga nytta arbetar vi med att ständigt utveckla oss själva, varandra och våra arbetssätt.

Vill du veta mer om oss? Här kan du läsa intervjuer med några av våra medarbetare inom IT och systemutveckling, https://folksam.se/it-utvecklare.

Är du den vi söker? 

Vi söker dig som har lång erfarenhet av systemutveckling i IBMi och som även har erfarenhet från liv- och pensionsbranschen. Vi förutsätter att du har förmåga att analysera och sätta dig in i befintliga system. Du har kunskap och erfarenhet av Cobol (IBMi). Har du dessutom kunskaper inom 2E är det ett plus.

Du stimuleras av att arbeta i team i en organisation med hög utvecklingstakt och du tycker om att ta ansvar och vara drivande. Dessutom är du bra på att bygga och upprätthålla goda relationer.  

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag  

Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar medarbetares utveckling och har bra anställningsförmåner. För att öka samarbete och kreativitet jobbar vi aktivitetsbaserat. Se filmen om hur det är att jobba på hos oss, www.folksam.se/att-jobba-har.

Ansökan och övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar Folksam med Experis IT. Vid frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen kontakta Pia Holmberg, pia.holmberg@se.experis.com, 0703-14 68 66. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, sök här, då urval sker löpande, dock senast 18 augusti.

Fackliga representanter: FTF Leif Blomqvist, 0708-31 60 44, Akademikerföreningen Mia Salonen, 0708-31 67 16 och HKF Mikael Carlsson, 0708-31 51 32.

Liknande jobb

Liknande jobb