CGI

Business Consultant, Stockholm/Göteborg/Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 14 juli 2017
Stängs
den 28 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker en Business Transformation Lead Consultant till vår verksamhet med placeringsort Stockhom/Göteborg/Malmö.

Vi söker dig som är drivande och stimuleras av förändringsarbete. Du är en senior management konsult som hjälper våra kunder med sina strategiska och operativa utmaningar och förändringsprojekt. Du behöver vara affärsmannamässig och vara intresserad att bidra och leda dialogen med kund i olika faser av ett affärsprojekt. Förutom en senior konsultroll kommer du också att på deltid ansvara och leda CGIs Business Transformation Practice i Sverige. Detta uppdrag handlar om att samla, presentera och utveckla CGIs förmågor inom detta kompetensområde och även leda ett Competence Community där kollegor i Sverige träffas och delar med sig av sina erfarenheter och utmaningar. Arbetet kräver nära samarbete med övriga CGI kollegor i andra länder för utbyte av erfarenheter och kompetens.I rollen som Business Transformation konsult kommer du att agera i gränslandet mellan kundens verksamhet och IT. Uppdragen kommer handla om att förstå kundens behov och utmaningar och tillsammans med övriga CGI kollegor vägleda och utforma rätt åtgärder för att leverera värde till verksamheten. Uppdragens karraktärer är varierande och kan handla om att bistå i hur kunden ska digitalisera sin verksamhet, ta fram business case för olika typer av förändringsprogram, proaktivt föreslå nya sourcingstrategier eller jobba med förändringsledning.

Uppdragens innehåll är varierande vilket också skapar möjligheter till utveckling och att själv kunna påverka arbetets innehåll. Tidigare erfarenheter från olika typer av uppdrag i gränslandet mellan verksamhet och IT är viktig då man i denna roll har behov av att kombinera olika kompetenser och erfarenheter.

Syftet med denna rekrytering är att:

1. förstärka CGIs förmåga med en senior management konsult som proaktivt kan driva olika strategiska förändringsagendor med kunder men också bidra i själva leveransen.
2. Leda CGIs Business Transformation Practice och Competence Community i Sverige

 • Driva och leda strategiska förändringsdialoger med kunder
 • Leda och delta i leverans
 • Planera och leda Business Transformation practice och competence community i Sverige
 • erfarenhet av ledande befattningar av verksamhetsledning och/eller projektledning och affärs-/projektstyrning
 • god affärsmässighet med förmåga att se kundnytta
 • stor vikt läggs vid att du är självgående och proaktiv med ett affärsmässigt tänkande
 • erfarenhet av att arbeta som management konsult
 • förmåga att skapa stort förtroende i organisation och hos individer för att skapa ett lag av kompetenta medarbetare som kompletterar varandras kompetensområden till en kraftfull helhet
 • du har god analytisk förmåga och är en skicklig och snabb problemlösare
 • du värdesätter våra medarbetare högt och tillämpar ett inspirerande och engagerande ledarskap


Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information, kontakta gärna:

Behrooz Malekzadeh (ansvarig ledare region West) - 072-732 65 47.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

 • Analytical Thinking
 • Leadership
 • Problem Solving/DecisionMaking
 • Project Management

Liknande jobb

Liknande jobb