CGI

Director Consulting, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 juli 2017
Stängs
den 2 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Director Consulting till CGIs infrastrukturverksamhet i Stockholm.

CGI fortsätter att växa och vi söker nu en kundfokuserad och erfaren konsultchef till Stockholm. CGIs verksamhet återfinns inom outsourcing och drift av IT-infrastrukturområdet och fokus i verksamheten ligger på att hjälpa våra kunder med design, implementation och drift/förvaltning inom infrastrukturområdet samt att vidareutveckla och förvalta CGIs outsourcing-erbjudande.Vi söker dig som är en erfaren och senior ledare, affärsmässig, beslutsmässig, resultatinriktad och drivande med god teknisk kunskap inom infraområdet inklusive Cloud och hybrid-lösningar.
Du är öppen och tydlig och tycker om att leda medarbetare och har lätt för att samarbeta.

Du har även:

- Tidigare erfarenhet som manager/ledare inom konsultverksamhet
- Haft ekonomiskt ansvar och arbetat med budgetering samt resultatuppföljning.
- God affärsmässighet med förmåga att se kundnytta
- Erfarenhet från IT-infrastruktur drift och konsult leverans

I rollen som ledare på CGI erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att driva gruppens utveckling framåt. I rollen ingår även resultat- och medarbetaransvar samt kundkontakter. Att arbeta på CGI innebär att arbeta med lokal närvaro nära kunder och medarbetare och samtidigt ingå i vårt internationella nätverk med ovärderliga kompetenser och resurser. Du kommer vara stationerad i Stockholm samt ingå i enhetens ledningsgrupp.
Gruppen kommer bestå av ett 15 tal medarbetare som är placerade i Stockholmsområdet med fokus på konsult och projektleverans till CGIs Outsourcing-kunder.

Din roll som konsultchef inom CGI har du följande ansvar:

 • Medarbetaransvar
 • Leda, effektivisera och utveckla konsultverksamheten.
 • Omsätta CGIs strategier till operativa planer.
 • Resultatansvar, ansvara för att fastställda mål och resultat uppnås för enheten.
 • Delaktig i att utveckla våra kunder, genom proaktivt synliggöra vårt Konsulterbjudande
 • Löpande fokusera på innovation, driftautomation och effektivitet för att vi ska kunna upplevas som proaktiva av våra kunder.
 • Bidra i affärsprojekt/försäljning som leveransens representant.
 • Delaktig i att utveckla och paketera vårt konsulterbjudande.
 • Samverkan med övriga enheter inom Sverige, Norden och Globalt.


Resultatförväntning

I rollen som konsultchef leder du och utvecklar din enhet både ur ett medarbetar- tjänste- och affärsperspektiv. Du ansvarar för ekonomi, tjänste-kundleverans, kvalitet, rekrytering och kompetensförsörjning.

Du ansvarar för att ta fram en plan för ditt område samt verka för att uppnå fastställda KPIer. Du tar en aktiv roll i relevanta sälj- och tjänsteaktiviteter och du förväntas vara uppdaterad på vad som händer på marknaden inom ditt område.
Du ansvarar för kvalitet i leveranser och åtaganden för din grupps område. Som deltagare i enhetens ledningsgrupp förväntas du ta en aktiv roll i utvecklingen av verksamheten i Sverige och globalt.

Vi söker dig som har en relevant kunskap och dokumenterad erfarenhet från ledande befattningar. För att lyckas i rollen har du god erfarenhet från tjänsteleverans och konsultverksamhet samt outsourcing.

Du är drivande och prestigelös som person och stimuleras av ständig förbättring och effektivisering. Du är ledare som motiverar och engagerar dina medarbetare. Du har en positiv/kommunikativ läggning och viljestyrka att utveckla såväl verksamhet och medarbetare. Du är affärsmässig, strategisk och har en analytisk förmåga och är van att självständigt driva processer. Förmåga att skapa stort förtroende i organisation och hos individer.

Vill du vara med att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra till att bygga upp ett företag som vi kan vara stolta över. Vi erbjuder ett stimulerande och samtidigt utmanande arbete tillsammans med ett fantastiskt gäng medarbetare, ledare och kunder.

Vill du veta mer eller har frågor, kontakta:

Peder Westin
Telefon: 0733 - 984945
E-post: peder.westin@cgi.com


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

 • Analytical Thinking
 • Budgeting
 • Business Analysis
 • Communication (Oral/Written)
 • Design (Infrastructure)
 • English
 • Implementation Management
 • Leadership
 • Senior/Trainer/QA
 • Swedish
 • Technical Analysis

Liknande jobb

Liknande jobb