Sogeti Sverige AB

Vi söker efter en lösningsarkitekt/utvecklare med fokus på integration!

Plats
Sverige
Annonserat
den 26 juli 2017
Stängs
den 2 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu söker vi ytterligare en lösningsarkitekt inom integration som vill vara en del av vårt Integrationsteam. I integrationsteamet arbetar arkitekter och utvecklare med fokus på integration på .Net-plattformen inom Microsoft Azure och BizTalk.

Som en del av Integrationsteamet hjälper du våra kunder att ta fram och förvalta integrationslösningar.

Många av våra lösningar hamnar i molnet (Microsoft Azure) varav kunskapen kring utveckling och integration i molnet är en förutsättning för att axla rollen.
I rollen som arkitekt/utvecklare lösningsarkitekt på Sogeti är du med och tar fram lösningsförslag där du arbetar nära säljteamet och kunden.

Du är även med och utvecklar, implementerar samt genomför överlämningar (till kund eller till vår förvaltningsorganisation).

Du är driven, gillar innovation och är påläst kring teknologier som kretsar kring integration och Microsoft/Azure. Du har förmågan att ”lyssna in” vad kunderna efterfrågar och ser till att förverkliga kundernas önskemål och krav.

Naturligtvis behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

På Sogeti eftersträvar vi efter en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Vi jobbar i nära samarbete med våra kunder och utmanar ständigt oss själva för att skapa morgondagens lösningar. Hos oss får du möjligheten att arbeta med intressanta kunder och ingå i ett stort globalt nätverk av trevliga och kompetenta kollegor, vi erbjuder många förmåner och stora möjligheter att utvecklas både som person och konsult.

Hos oss möter du en kultur med högt i tak där våra värdeord ”Enkelhet och Entreprenörskap” genomsyrar vår vardag. Vi är stolta drivers av #ADDHER, Sveriges största externa nätverk för kvinnor i IT-branschen.

  • Akademisk utbildning (Högskola/Universitet).
  • Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet av utveckling på .Net-plattformen.
  • Erfarenhet som arkitekt av IT-lösningar på Microsofts .Net-plattformen.
  • Erfarenhet av utveckling på Microsoft Azure-plattformen.
  • Erfarenhet av arkitektur och design inom Azure-plattformen är meriterande.
  • Erfarenhet av IoT-lösningar är meriterande.
  • Erfarenhet av alt. certifierad i integrationsplattformen BizTalk är meriterande.

 

Liknande jobb

Liknande jobb