Dina Försäkring AB söker fullstack-utvecklare

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 1 augusti 2017
Stängs
den 27 augusti 2017
Ref:
2017/12
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Dina Försäkring AB söker fullstack-utvecklare

Vi är tolv försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på nära 50 platser i landet, från Lund i söder till Luleå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare. Ledorden för vår verksamhet är att vi ska vara nära, nytänkande och engagerade. Läs mer på www.dina.se

Dina Försäkringar befinner sig i ett expansivt skede och söker därför en fullstack-utvecklare till vår systemgrupp som idag består av åtta personer. Då vi har ett öppet klimat där vi bejakar initiativförmåga, förändringsbenägenhet och ansvarstagande får du möjlighet att påverka och driva utvecklingen tillsammans med oss i våra moderna lokaler på Skeppsbron i Gamla Stan. 


Beskrivning av tjänsten
Hos oss kommer du arbeta med att utveckla tjänster för web och partners mot våra affärssystem i ett växande utvecklingsteam. Du kommer ha ett tätt samarbete med våra kravställare från verksamhetens olika delar samt med våra leverantörer i Sverige, Danmark och Baltikum. Här kan du variera mellan back-end-utveckling i Java och frontend-utveckling i ramverket Vue. Eftersom teamet är under uppbyggnad och vi bygger många nya tjänster i digitaliseringens kölvatten så kommer du ha stor möjlighet att påverka arbetet och komma med egna idéer. Du får med andra ord ett omväxlande arbete där du får jobba brett, nära verksamheten och ta stort eget ansvar. 


Vem är du

Du är en duktig problemlösare som gillar att koda samtidigt som du har ett brinnande intresse för utveckling och nya tekniker vilket gör dig tillräckligt trygg för att våga framföra dina idéer för övriga medarbetare i teamet. Som person är du ansvarstagande, analytisk, kommunikativ och har ett affärsmässigt tänk. Du trivs med att arbeta agilt och har lätt för att hålla många bollar i luften. För dig är det positivt att du får jobba nära verksamheten och att du blir involverad i hela kedjan från idé till krav och test.

Vi ser att du har en relevant universitets- eller högskoleutbildning och tror att du har minst 2 års erfarenhet av backend-utveckling i Java, gärna av Spring FrameWork. Du har tidigare arbetat med webservices och har erfarenhet av front-end-ramverk såsom Angular JS, React eller Vue. Då vi har leverantörer utanför Sverige bör du vara bekväm med att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Erfarenhet av försäkrings- och/eller finansbranschen ses det som meriterande.


Kontakt 
Tycker du att det här låter intressant? Har du kanske fler frågor om tjänsten, då är du varmt välkommen att kontakta Linda Sundbaum, Chef IT-system, via e-mail, linda.sundbaum@dina.se. Facklig representant för FTF är Sammy Bergman, telefon 08-518 037 95. 


Ansökan 
Vi ser fram emot att få läsa din ansökan! Skicka därför in CV och personligt brev så snart som möjligt, men absolut senast den 27 augusti via ansökningsknappen här nedan. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår federation.

Liknande jobb

Liknande jobb