CGI

Senior utvecklare, mobila lösningar

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 augusti 2017
Stängs
den 4 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi vill göra våra tjänster synliga för interna kandidater så fort som möjligt. Det innebär dock att det kan vara så att tjänsten inte hunnit igenom hela vår godkännandeprocess för rekrytering. Skulle den inte bli godkänd dras den tillbaka.

Vi söker just nu efter drivna Android och iOS-utvecklare till vår Mobility-enhet i Stockholm.

Vi som jobbar med mobilitet på CGI är en grupp som består av utvecklare, arkitekter, projektledare och verksamhetsutvecklare. Vi är experter på mobila lösningar till både företag och slutanvändare och har mer än 15 års erfarenhet inom flera branscher, bland annat transport, tillverkningsindustri, hälsa & sjukvård samt av olika typer av komplexa verksamhetssystem. I mobility teamet Stockholm har vi en stor tyngpunkt kring Micosoft Azure samt utveckling i Xamarin.
Du kan läsa mer om oss här http://www.cgi.se/business-consulting/mobility.


Dina Framtida Arbetsuppgifter 

Som utvecklare av mobila lösningar på CGI kan du komma att få arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden på upp till 5 år. Vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Kista. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden. På CGI har vi en fantastiskt kundkrets som är stor och täcker samtliga branscher.


Kvalifikationer För Att Bli Framgångsrik I Denna Roll

• Examen inom data och systemvetenskap eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet

Meriterande erfarenhet

Följande är inte obligatoriskt men det är meriterande om du har erfarenhet inom någon eller flera av nedan områden.

 • iOS och/eller Android utveckling
 • Utveckling i Xamarin
 • Erfarenhet av Azure
 • Grundläggande kunskaper inom grafisk design (Photoshop eller liknande)
 • Erfarenhet av att Agila projektmetoder exempelvis Scrum eller Kanban


Vi tror att du som person är strukturerad, klarar av att balansera olika projekt och prioriteringar samt brinner för att lära dig de senaste metoderna inom apputveckling och mobila lösningar. Du är en lagspelare med god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, professionalism och ett stort engagemang. Du är driven och har viljan att leverera det som förväntas av dig, tycker om att arbeta i team samt har en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra.

Är det här du? Då är du troligen en av oss.


För Mer Information, Kontakta Gärna

Hanna Eklund, hanna.eklund@cgi.com, +46 73 821 92 24 Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients' digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.
No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

 • Agile / Collaborative Method
 • Android OS
 • English
 • iOS
 • Microsoft Azure
 • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb