Teknisk konsult - extern och intern driftsupport

Rekryterare
Cosmo Consult AB
Plats
Stockholm alt Göteborg
Annonserat
den 11 augusti 2017
Stängs
den 10 september 2017
Ref:
Teknisk konsult
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om tjänsten

Vi är inne i en spännande utvecklingsfas, där vi tillsammans med dig, vill skapa de bästa molntjänsterna för våra kunder. Till vårt team inom Customer Care  söker vi nu därför en teknisk konsult för en tjänst som till ca 50% innebär arbete med kundsupport inom Microsoft Azure/Hosting och till ca 50% innebär arbete med intern IT-support till anställda inom COSMO CONSULT Sverige.

Dina arbetsuppgifter inom Microsoft Azure/Hosting kommer variera beroende på kund och uppdrag men består i huvudsak av: 

 • Teknisk kundsupport gällande våra lösningar inom cloud & hosting 
 • Sätta upp cloudlösningar i Microsoft Azure för våra kunder och hantera uppgifter såsom nätverksfrågor, brandväggar, lastbalansering, underhåll av servrar, övervakning, osv 
 • Installation av Microsoft Dynamics NAV 

Dina arbetsuppgifter som anvarig för intern IT-support i Sverige består i huvudsak av: 

 • Ansvar för den lokala fysiska och virituella infrastrukturen
 • Installation, konfiguration och felsökning gällande lokala servrar och PCs
 • Ansvar för 1st och 2nd line IT-support för anställda inom COSMO CONSULT i Sverige.
 • Ansvar för avtal med lokala leverantörer gällande IT och telefoni.

Som teknisk konsult kommer du vara med i en spännande fas och ges även möjlighet att vara med och forma rollen. COSMO CONSULT levererar branschlösningar till kunder inom produktion, fashion och retail med 100% fokus på Microsoft Dynamics® NAV och vi har många erfarna och kompetenta medarbetare.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

 • har teknisk kompetens och erfarenhet av driftsmiljöer och SQL-servrar
 • har erfarenhet av Microsoft Azure eller andra cloudlösningar 
 • har kännedom om Microsoft Dynamics NAV eller andra affärssystem
 • är utbildad systemvetare, civilingenjör eller motsvarande
 • har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Vi söker dig som är kundorienterad och du får gärna ha erfarenhet av att tidigare arbeta som konsult. För dig som är senior finns goda möjligheter till att agera mentor till yngre kollegor om intresse finns. Du är en sann lagspelare med stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Vi tror på kompetensdelning i alla riktningar – tillsammans blir arbetet både roligare och mer effektivt! I övrigt så är du kreativ och noggrann samt har en förmåga att driva dina åtaganden i mål. 

Låter detta som en utmaning för dig? Välkommen med din ansökan redan idag. Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Frågor angående tjänsten besvaras av:
Ulrika Lindström på 08-799 86 79.

Om COSMO CONSULT COSMO CONSULT är en av Europas största leverantörer helt fokuserade på affärssystemlösningar baserade på Microsoft Dynamics. Med fler än 750 anställda är vi specialiserade på implementering och systemadministration av bransch- och affärslösningar baserade på den senaste programvarutekniken. Vi skapar branschorienterade helhetslösningar för medelstora tillverknings-, tjänste- och handelsföretag.

COSMO CONSULT finns i Sverige med 60 medarbetare på 6 orter och fram till juli 2014 hette vi Tectura. Vi hjälper idag 120 svenska företag med att implementera, utveckla och förvalta deras Microsoft Dynamics affärsystem.

COSMO CONSULT sätter människan i centrum. Effektivitet eller ineffektivitet, styrka eller svaghet, glädje eller frustration, framgång eller förlust – detta avgörs alltid av människor. Därför tillhandahåller vi: Affärsprogramvara för människor.

 

Liknande jobb

Liknande jobb