Konsultchef till Experis Stockholm

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholms län
Annonserat
den 8 augusti 2017
Stängs
den 14 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
På Experis får du möjligheten att arbeta på ett företag som är global marknadsledare, tillsammans med drivna, energiska och positiva kollegor. Vi arbetar med att tillgodose behovet av kompetenta chefer och specialister. Tillsammans gör vi våra kunder, kandidater och konsulter till vinnare på en föränderlig arbetsmarknad! Experis är ett dotterbolag inom ManpowerGroup och i Sverige är vi över 1000 anställda. Nu söker vi en ny kollega till vårt team i Stockholm. Vi vill fortsätta växa inom vår konsultverksamhet inom teknik/IT tjänster och söker därför en ny konsultchef. Vår förhoppning är att just du vill vara med och driva tillväxtresan tillsammans med oss.

Arbetsbeskrivning
Som konsultchef på Experis är du en del av ett professionellt team med höga ambitioner. Våra konsultchefer ser det som en självklarhet att ha ett konsultativt förhållningssätt till kunden och att vara ett professionellt stöd till sina konsulter som de har personalansvar för. Med stort engagemang driver du in affärer från start till avslut där du förväntas projektleda hela processen.
Rollen som konsultchef är bred och i din tjänst ingår allt från annonsering, search, urval, intervjuer, referenstagning och matchning till kvalitetsuppföljning och coachning av konsulter på uppdrag. Du kommer även att ha det fulla personalansvaret för våra anställda konsulter. Rollen innehåller även mycket kundbearbetning, ta fram offerter och prisförhandling med kund.

Vem är du?
Du är en person som trivs i en dynamisk miljö där du kontinuerligt ställs inför olika utmaningar. Du är bekväm i dialogen med kund och medarbetare och stimuleras av möjligheten att få medverka till utveckling av såväl individer som organisationer genom ditt konsultativa förhållningssätt.

Din personlighet karaktäriseras av ett starkt engagemang, prestigelöshet och en positiv attityd. Du tycker om att arbeta självständigt och trivs med att arbeta i en affärsorienterad miljö. Att samarbeta med andra samt hantera flera uppgifter parallellt är helt avgörande för denna roll.

Erfarenhet och utbildning
Du har tidigare erfarenhet från arbete inom både teknik och försäljning. För att lyckas i rollen behöver du kunna skapa dig en bra och bred förståelse för Experis tjänsteutbud inom teknik/IT tjänster. Du har högskolutbildning eller motsvarande utbildning inom teknik och god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Arbete inom bemanningsbranschen och ett upparbetat underkonsultnätverk är meriterande.
 

Kontaktperson
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Wassén 08-508 85902 eller mejl till lena.wassen@se.experis.com. Vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag är 2017-09-19

Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb