CGI

Teletekniker, Gällivare

Rekryterare
CGI
Plats
Gällivare
Annonserat
den 16 augusti 2017
Stängs
den 18 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig som är noggrann, flexibel och duktig på att ta initiativ.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete inom tele- och infrastruktur med trevliga medarbetare där underjordsarbete förekommer.

Vi söker dig som har B-kort samt kunskaper inom följande områden:

  • Teleinfrastruktur
  • Fiberarbeten
  • Datanät


Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som servicetekniker inom någon/några av ovanstående områden och är öppna för såväl juniora som seniora personer med intresse för ovanstående.

Extra meriterande är om du har C-kort samt underjordsvana.

Vad du kommer göra hos oss

Vi behöver nu förstärka vårt team i Gällivare med fler duktiga medarbetare. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra kollegor i våra åtaganden.

Du kommer att få jobba med byggnationer av wifi infrastruktur i gruvmiljö. Arbetet består att montera utrustning i gruvorter samt förlägga kablage och driftsätta dessa anläggningar.

Tidsperiod

Visstidsanställning 6 månader.

För mer information, kontakta

Per Andersson, Director Consulting Services, per.e.andersson@cgi.com telefon: +46 70 278 77 56.

Det här erbjuder vi dig

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.
 

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Mining
  • Technical Analysis
  • Telecommunications