Sogeti Sverige AB

Lead developer och arkitekt som gillar skit under naglarna

Plats
Uppsala
Annonserat
den 16 augusti 2017
Stängs
den 18 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Hej! Välkommen till oss på Sogeti! Vi söker en erfaren och passionerad utvecklare med ett intresse för innovativ och kvalitativ utveckling i teknikens framkant till Sogeti i Uppsala. Hos oss arbetar du med duktiga och erfarna utvecklare och vi erbjuder löpande kompetensutveckling inom området.

Tjänsten ställer stora krav på självständighet och förmåga och intresse för att ta till sig komplexa lösningar. Vi jobbar både från vårt kontor i Uppsala och på plats hos våra kunder med en stor bredd av uppdrag och tekniker.

Vi värdesätter entreprenörskap och enkelhet och här ger vi dig chansen att växa i en konsultkultur som genomsyras av eget ansvar och flexibilitet och med ett etablerat nätverk för stöd, uppföljning och coachning. Möjligheterna är många.

Sogeti Uppsala är det lilla trivsamma kontoret mitt i stan där vi utvecklar webbar, appar och andra system Här är vi runt 30 personer som jobbar tätt tillsammans med våra kunder för att bygga de stabilaste systemlösningarna, de bästa webbarna eller de mest användbara apparna. Sogeti är utsedda till IT- branschens bästa arbetsgivare för tredje året i rad.

Hör av dig så tar vi en fika- eller skicka in en ansökan direkt!

 

Vi söker dig som:

 

  • har en vilja att skapa morgondagens omnikanalslösningar samt att förenkla för användarna detta genom att ta fram nya smarta och kreativa lösningar
  • har mer än 5 års erfarenhet av systemutveckling inom .Net (webbar, gärna också appar och Xamarin)
  • är en positiv, utåtriktad och drivande lagspelare
  • känner motivation inför att vara med och utveckla Sogetis verksamhet

Det är meriterande om du:

  • har certifieringar inom IT-arkitektur
  • har erfarenhet av användbarhet och användargränssnitt (UX/UI)

Vid ansökan beskriv de uppdrag och projekt, som du har varit involverad i, samt för var och ett, vilken roll du har haft och vilka tekniker och miljöer som har varit aktuella.

Liknande jobb

Liknande jobb