FMV söker en Leverantörsansvarig till IT staben

Rekryterare
FMV
Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 augusti 2017
Stängs
den 2 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se.

 

Vill du vara med på en spännande resa i en ny roll? 

Vad kan vi erbjuda dig?

FMVs IT-stab ansvarar för IT- och mobiltelefonirelaterade frågor samt utveckling, drift och förvaltning av IT-system. IT-staben är organiserad i tre avdelningar; en utvecklingsavdelning och två drift- & förvaltningsavdelningar. Verksamheten befinner sig i en förändringsprocess och för att möta framtidens ökade krav och förväntningar med ett ökat fokus på effektivitet behöver vi nu rekrytera en person som brinner för att arbeta med strategisk leverantörshantering.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. För oss är det viktigt att du som söker har viljan och intresset för att bidra till att verksamheten utvecklas. Din arbetsplats är på Gärdet i Stockholm.

Ditt arbete som leverantörsansvarig

Som leverantörsansvarig är du anställd vid myndighetens IT-enhet med ca 45 medarbetare.
Du kommer att vara ansvarig för relationen mellan IT-staben och dess IT-leverantörer i syfte att optimera förståelsen för och samarbetet med att realisera verksamhetsmålen och mål för it-tjänstleveransen. Du ansvarar också för upprätta en enhetlig avtalsuppföljning inom IT staben. I rollen igår även att stödja förvaltnings- och projektledare vid avtalsuppföljning och leverantörsdialog i samarbete med Marknad och Inköp inom FMV. Utöver det kommer du att övergripande etablera och ansvara för hantering av Licenser/certifikat/Sigill inom IT staben. Du rapporterar till avdelningschef IT utveckling samt IT ledning.

Våra förväntningar på dig

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och flera års dokumenterad erfarenhet av leverantörsstyrning och förhandling. Ett krav för tjänsten är att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, på både svenska och engelska. Då du kommer att vara med och bidra till IT-stabens fortsatta utveckling så vi ser att du har förmåga att själv ta reda på vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du samarbetar och kommunicerar lätt och smidigt med andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är svensk medborgare och provtjänstgöring kan komma att tillämpas.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Ann-Cathrine Wernolf (SACO), Åke Bergvik (OFR/S), Göran Karlström (OFR/O) och Göran Stolpe (SEKO). Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV:s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Lena Wassén, Experis på telefon 072-514 29 36 alt. lena.wassen@se.experis.com eller Mats Pettersson, FMV på telefon 08-782 4000.

Sista ansökningsdag är 2017-09-02. 

Varmt välkommen med din ansökan!  


FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Läs mer på www.fmv.se

Liknande jobb

Liknande jobb