Sogeti Sverige AB

Business Analyst och kravhanterare till Sogeti Göteborg

Plats
Göteborg
Annonserat
den 17 augusti 2017
Stängs
den 30 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi på Göteborgskontoret går en mycket spännande framtid till mötes och vill bli fler! Vi kommer att rekrytera ett 20-tal personer inom det närmaste året. Vill du växa med oss?

Gillar du vara mitt emellan verksamheten och IT, vara den som ser till att kraven fångas på bästa sätt och verkligen går att använda? Har du lätt för att prata processer och förstår hur olika verksamheter fungerar samtidigt som du har koll på hur tekniken kan användas? En Business Analyst jobbar ofta i lite större projekt och är kritisk för att lyckas ro dem iland så att beställaren blir nöjd. Dåliga krav är ofta en stor orsak till havererade projekt. Som BA- konsult och hos oss är din uppgift att hålla samman kravbilden på ett strukturerat sätt genom hela projektet så att bästa resultat uppnås. Du behöver ha jobbat som kravanalytiker i ett par projekt och samlat på dig erfarenhet för att kunna stötta våra kunder som konsult.

Hos oss får du arbeta i intressanta och utvecklande uppdrag hos våra kunder, ofta i en internationell miljö med globala leveranser. Vi är ett 30-tal goa gubbar och gummor som har balans mellan jobb, familj och fritid och med bra möjligheter till kompetensutveckling.

Vår arbetsmiljö kännetecknas av trevliga kollegor där vi värnar om individen.

Vad erbjuder vi?

En spännande framtid där du har tillgång till den senaste tekniken och ständigt kan utvecklas för att ligga i framkant. Hos oss i Göteborg får du jobba med intressanta och utvecklande uppdrag på stora och medelstora företag, där du kan dela med dig av din kunskap. Tillgång till våra kompetensnätverk lokalt, nationellt och globalt där din erfarenhet, kompetens och idéer kan delas med andra som är duktiga på ditt område. Här har du möjlighet att kombinera jobb med familj, påverka din tid och arbetsuppgifter. Du får ta plats, sikta högt, ha roligt och vara unik hos oss.

Vi ser fram emot din ansökan (CV på svenska) eller varför inte slå en signal så berättar vi mer om möjligheterna hos oss!Vi ser gärna att du har dokumenterad utbildning och/eller certifiering inom kravhantering/business analysis. Exempelvis certifieringar såsom ReqB och/eller IQBBA. Projektledarerfarenhet eller att ha jobbat i någon arkitektroll är också meriterande.

Meriterande är också erfarenhet inom processmodellering, facilitering av workshops, projektledning, ERP, CRM och riskanalyser

Språkmässigt behärskar du svenska mycket väl i både tal och skrift.

Liknande jobb

Liknande jobb