Sogeti Sverige AB

Frontendutvecklare till Sogeti Göteborg

Vill du arbeta med frontend och samtidigt växa på ett av världens mest framgångsrika företag? Då vill vi träffa dig snarast!

Vi på Göteborgskontoret går en mycket spännande framtid till mötes och vill bli fler! Vi kommer att rekrytera ett 20-tal personer inom det närmaste året. Vill du växa med oss?

Hos oss får du arbeta i intressanta och utvecklande uppdrag hos våra kunder, ofta i en internationell miljö med globala leveranser. Vi är ett 30-tal goa gubbar och gummor som har balans mellan jobb, familj och fritid och erbjuds bra möjligheter till kompetensutveckling.

Vår arbetsmiljö kännetecknas av trevliga kollegor där vi värnar om individen.

Är du webbutvecklare med gediget intresse för frontend, användarbarhet och design? Vi söker dig som har djup kunskap inom JavaScript, HTML och CSS, samt är uppdaterad med de senaste specifikationerna. Som person är du driven, engagerad och trivs i rollen som konsult.

Vad erbjuder vi?

En spännande framtid där du har tillgång till den senaste tekniken och ständigt kan utvecklas för att ligga i framkant. Intressanta och utvecklande uppdrag på stora och medelstora företag, där du kan dela med dig av din kunskap. Tillgång till våra kompetensnätverk lokalt, nationellt och globalt där din erfarenhet, kompetens och idéer kan delas med andra som är duktiga på ditt område. Här har du möjlighet att kombinera jobb med familj, påverka din tid och arbetsuppgifter. Du får ta plats, sikta högt, ha roligt och vara unik hos oss.

Nedan kan du läsa om en av våra konsulter som arbetar inom digitala kanaler:

Mikael Vesavuori - Frontendutvecklare

Vi ser fram emot din ansökan (CV på svenska) eller varför inte slå en signal så berättar vi mer om möjligheterna hos oss!Vi söker dig som har:
  • Mycket goda kunskaper inom HTML, CSS och JavaScript
  • Erfarenhet av ramverk och produkter såsom React, AngularJS, Grunt, Bootstrap, LESS, SASS etc.
  • Kunskaper om tillgänglighet, prestanda och browserkompatibilitet
  • Erfarenhet av responsiv webb
  • Behärskar svenska i tal och skrift

Vi behöver din överblick, din kreativitet, ditt driv och framåtanda. Vi vill att du är social, tycker om liv och rörelse och har lätt för att knyta kontakter.

Liknande jobb

Liknande jobb