Sogeti Sverige AB

Erfarna utvecklare och arkitekter inom SharePoint och Office 365 till Karlstad

Plats
Karlstad
Annonserat
den 18 augusti 2017
Stängs
den 20 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som konsult med inriktning mot SharePoint och Office 365 kommer du att arbeta med arkitektur, design och utveckling av lösningar baserade på Office 365, Azure och SharePoint. Vi söker främst dig som har några års erfarenhet av Office 365/SharePoint, och som har stort intresse för moderna webblösningar med tekniker som AngularJS, React, TypeScript, WepAPI:s, Webhooks och det nya SharePoint Framework (SPFx).

Vårt team här i Karlstad är nyfikna, drivande, engagerade och har högt i tak. Vi har en bred kompetens inom SharePoint och Office 365 och vi är en del av ett rikstäckande SharePoint-nätverk inom Sogeti Sverige. En jättemöjlighet att få jobba med De Bästa! Bl.a. så har vi här på Karlstadskontoret vår egen Anders Waller, https://www.sogeti.se/jobba-hos-oss/livet-pa-sogeti/anders-waller/, som är ansvarig för området inom hela Sogeti Sverige. Så hos oss har du verkligen möjlighet att utvecklas genom spännande uppdrag och erfarenhetsutbyte med kompetenta kollegor.

Vi ser gärna att du har praktiskt erfarenhet av:

 

  • SharePoint
  • Office 365
  • ASP.NET/C#
  • Azure
  • HTML/CSS/jQuery

Är du dessutom en positiv, utåtriktad, nyfiken och drivande lagspelare som vill vara med och fortsätta utveckla Sogetis verksamhet i Karlstad så tveka då inte att skicka in ditt CV med ett personligt brev.

Funderar du över något så ring Anders Waller, 070-338 22 92 eller Åsa Maspers, 076-102 73 00. Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb