CGI

Testledare / Test Manager

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 21 augusti 2017
Stängs
den 8 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi vill göra våra tjänster synliga för interna kandidater så fort som möjligt. Det innebär dock att det kan vara så att tjänsten inte hunnit igenom hela vår godkännandeprocess för rekrytering. Skulle den inte bli godkänd dras den tillbaka.

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN:
Leveransen inom Quality Assurance and Test i Göteborg växer med nya spännande kunduppdrag och CGI söker Testledare som är intresserade av att utvecklas hos oss tillsammans med våra mer erfarna medlemmar.

SÅ HÄR BESKRIVER JOEL, EN AV VÅRA MEDARBETARE, SIN ROLL:
”Jag har arbetat på CGI i 4 år. Under min tid här har jag fått möjlighet att växa som testare och arbetar nu även som testledare. På CGI får jag möjlighet att fortsätta min utveckling i den rollen genom spännande och utmanande projekt hos våra kunder. I mitt senaste projekt var jag testledare för ett globalt implementationsprojekt där kunden implementerade sin nya logistiklösning på den asiatiska marknaden. Systemet utvecklas av en tredjepartsleverantör, den typen av konstellation innebar många utmaningar. Inte minst med språkskillnader och tidszoner men det är även en anledning till att det varit så roligt! Genom CGIs Testcenter har jag möjlighet att regelbundet träffa mina kollegor, även när jag är ute hos kund vilket jag verkligen uppskattar eftersom det ger oss en gemenskap och möjliggör utbyten med erfarna kollegor som annars kan vara svårt att få som konsult."

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER:
Som testledare arbetar du tillsammans med kollegor på uppdrag av våra kunder att kvalitetssäkra deras verksamhetssystem. I den här rollen så är det viktigt att du drivs av att skapa värde och kvalité hos våra kunder. Som testledare är du en driven och engagerad ledare och självklart intresserad av test inom både agila och traditionella vattenfallsprojekt.
Du skall vara trygg i kunddialogen och kunna stå upp för kvalitén, du har dessutom vana att arbeta med testverktyg. Du besitter ledaregenskaper och har förmågan att organisera uppgifter tillsammans med andra, samt att se vart man är på väg och hur man ska ta sig dit.

Dina arbetsuppgifter kan innehålla följande delar:

  • Framtagning av Teststrategi
  • Testplanering
  • Testledning/Testning
  • Dokumentation av defecter och statusrapportering


Vi arbetar ständigt med att säkerställa din utveckling utifrån din målsättning och kapacitet.

KVALIFIKATIONER FÖR ATT BLI FRAMGÅNGSRIK I DENNA ROLL:
Vi tror att du har arbetat med test och testledning i 3-5 år och vill utvecklas vidare i riktigt utmanade kundprojekt, där du tillsammans med våra mer erfarna medarbetare får ett tydligt mentorskap som ger möjligheter till att växa och utvecklas.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat som konsult men det är inte ett krav. Du har sannolikt relevant högskoleexamen och är ISTQB-certifierad. Vi vill att du har kunskap av någon eller några av följande verktyg: HP Quality Center, ReQtest, Jira eller andra likvärdiga testverktyg.

Hos oss får du stora möjligheter att ta eget ansvar för din karriärsutveckling och växa i din roll. Du är lyhörd mot kunder och kollegor, samt har tydligt kvalitetsfokus i dina dagliga prioriteringar. Då du arbetar i ständig dialog med kollegor och kunder är det ett krav att du behärskar både svenska och engelska.

Vi vill att du delar vår dröm ” Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över."
Svara med CV och ett personligt brev.

KONTAKTPERSON:

Niloofar Varayan, niloofar.varayan@cgi.com.

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients' digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

  • Automated Testing
  • ISTQB Adv Test Manager Cert
  • Quality Assurance/QA Strategy
  • Test Management
  • Test Planning & Implementation
  • Test Strategies

Liknande jobb

Liknande jobb