Åre kommun söker Verksamhetsutvecklare Lean

Rekryterare
Åre kommun
Plats
Jämtlands län, Åre
Annonserat
den 22 augusti 2017
Stängs
den 13 september 2017
Ref:
282 45
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Åre handlar mycket om en livsstil. Passion för skidåkning, cykling, fjället och inte minst livet och kulturen runt detta. Här finns puls och ett stort utbud av restauranger, tävlingar, event och skönt häng med klass. Vår kommun är dock mycket mer än så. Här finns även lugnet, den storslagna naturen, och den genuina känslan av utrymme och ro, värden som du helt enkelt inte kan köpa för pengar. Hela kommunen ska leva och alla orter är viktiga för oss. Vi jobbar för att servicen ska fungera oavsett var du väljer att bo. Läs gärna mer på are.se. Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion?

Lean-enheten

Åre kommun har påbörjat ett förbättringsarbete med lean som förhållningssätt och metod för verksamhetsutveckling. Förändrade krav på kommunens verksamhet och ny teknik gör att vi måste jobba med ständiga förbättringar och förändrat arbetssätt. För att kunna genomföra detta förändringsarbete behöver vi nu anställa ytterligare en verksamhetsutvecklare till den nya enheten för lean som lyder under Utvecklingsavdelningen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett förbättringsteam med uppdrag att stödja kommunens verksamheter i förbättringsarbetet.

Vi söker en drivande och engagerad person som på heltid som kan stödja våra kontor och driva förbättringsarbetet framåt i Åre kommun. Din viktigaste uppgift är att skapa förutsättningar för ständiga förbättringar och att höja verksamhetens processmognad.

Med erfarenhet, trygghet och tålamod coachar du individer och grupper till lean i praktiken. Detta möjliggörs genom utbildning, aktiv närvaro, metodstöd, uppföljning, analyser och utvärderingar.

Kvalifikationer

  • Akademisk utbildning inom ett område som är relevant för uppdraget
  • Dokumenterad erfarenhet från processutveckling och lean
  • Kunskap och erfarenhet från att lära ut lean-principer och dess metoder

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med information/kommunikation kring olika typer av budskap liksom har erfarenhet av projektledning och processkartläggning.

Du har ett gediget intresse för att arbeta med människor och att se dem utvecklas tillsammans med organisationen. Du har ett coachande arbetssätt och drivs av att förbättra och förändra.

Som person är du strukturerad och kan presentera och förmedla kunskap på ett pedagogiskt sätt. Drivande och engagerad är andra egenskaper som beskriver dig. Bland dina främsta personliga egenskaper finns stort tålamod och förmågan att engagera och motivera.

Du behöver körkort i ditt arbete.

Anställningen är en 100 % tillsvidareanställning. Tillträde snarast, individuell lön.

För mer information kontakta

Experis rekryteringskonsult AnnaKarin Bergqvist på 070 - 377 20 63, alt via mail annakarin.bergqvist@se.experis.com

Fackliga representanter nås via Åre kommun, Kundtjänst, 0647-161 00

Välkommen med din ansökan via experis.se - jobb-id-nr: 282 45.

Sista ansökningsdag: 2017-09-12.

Mer information om Åre kommun finner du på www.are.se

Liknande jobb

Liknande jobb