NYCE rekryterar C#.Net Applikationskonsult inom WMS / ERP

Rekryterare
NYCE Logic
Plats
Nittorp, Jönköping, Lund
Annonserat
den 22 augusti 2017
Stängs
den 31 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi på NYCE Solutions är specialister på att utveckla funktioner och tjänster där vi genom vår mjukvara NYCE.LOGIC Warehouse Management System (WMS) effektiviserar handels- och logistikflöden. Med kontor i Nittorp (Borås), Jönköping, Lund och Kiev (Ukraina) är vi ett team på närmare 35 personer som har hela norden som marknad. Vi är också nya medlemmar i Vismakoncernen som är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 5.500 anställda förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 500.000 kunder i både privat och offentlig sektor. Just nu är vi inne i en expansionsfas där vi har hög efterfrågan på våra produkter och det är dags att utöka personal styrkan! www.nyce.se.


Vi fortsätter att expandera och behöver rekrytera fler duktiga WMS / ERP Applikationskonsulter! Med kontor i Nittorp, Jönköping, Lund och Kiev är vi ett team på runt 35 personer med hela norden som marknaden. Tjänsteplacering är i Nittorp eller Jönköping, men rätt person har även möjlighet att utgå från Lund.

Vi söker dig som brinner för utveckling av logisik / affärssystem med erfarenhet av att arbeta i lag, och direkt mot kund! Brinner du för att lösa problem, vill skapa fruktsamma, långsiktiga relationer, och kan tänka dig att dyka ner djupt i något så spännande som WMS? Då vill vi höra från dig! Då vi även tillhandahåller e-handelsbutiker, baserade på vårt WMS, för vissa kunder så kan tjänsten även innebära utveckling och underhåll av dessa. Rätt person har stora möjligheter att påverka sin utveckling och yrkesmässiga framtid.

Ansvarsområden:

  • Dagligen arbeta och utveckla vår egenutvecklade mjukvara NYCE.LOGIC för att effektivisera handels- och logistikflöden.
  • Arbeta med utveckling, driftsättning, konsultation och utbildning i projektteam, både för nya kunder och nuvarande kunder.
  • Löpande stöd och support till kunder i deras användning av NYCE.LOGIC.

Kompetens- och personlighetsprofil:

  • IT och/eller logistikrelaterad högskoleutbildning eller erfarenhet av affärsprocesser inom handel, logistik och intern lagerhantering
  • C#.Net, att koda gränssnitt i frontend m.h.a data från backend
  • Erfarenhet av WMS / logistik och /eller ERP / Affärssystem.
  • Erfarenhet av att arbeta kunddrivet direkt för/hos kund
  • Du är driven, utåtriktad med god social kompetens
  • Körkort för personbil är ett krav då tjänsteresor till kund förekommer

Starkt meriterande med kunskaper inom:

  • Webbtekniker såsom ASP.Net, MVC, HTML5, JavaScript, node.js, typescript

Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper, ansvar, självständighet, engagemang och förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. 

Ansökan och kontaktperson:

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT.

För mer information ring eller maila rekryteringskonsult Omar Burazerovic på 0703-774932 / omar.burazerovic@se.experis.com

Vänligen vänta inte till slutdatumet med att ansöka då intervjuer och urval sker löpande förutom i Juli då det är semester. Vi ser fram emot din ansökan.