Idérik Webbutvecklare med back-endkunskap sökes till ExOpen

Rekryterare
ExOpen
Plats
Stockholm
Annonserat
den 25 augusti 2017
Stängs
den 24 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Företaget

ExOpen är ett snabbväxande IT-företag som erbjuder lösningar inom budget och rapportering. De täcker allt från det lilla företagets rapportbehov till den stora koncernens processer och beslutstödskrav. Man har idag över 400 kunder på den svenska marknaden, omsätter ca 45 MSEK och har i dagsläget 35 anställda.

För mer information om ExOpen, gå in på www.exopen.se.


Arbetsuppgifter och tjänsten

Har du ett genuint intresse för webbutveckling och vill arbeta på ett både stabilt och expansivt bolag? Då är ExOpen ditt nästa steg i karriären!

ExOpen är ett nytänkande företag med tydlig entreprenörsanda som erbjuder dig en kreativ och spännande miljö med stort inflytande och möjlighet att forma lösningar efter dina egna idéer. Du kommer att ansluta till ett skickligt team med produktägare och utvecklare och jobba i nära samarbete med hela företaget. Teamet ansvarar för utveckling av ExOpens tre rapportering- och budgeteringslösningar: ExOpen Report, ExOpen WebReport och ExOpen Forecast. Dessa lösningar vänder sig till mellanstora och stora bolag där existerande produktsvit framgångsrikt använts i många år. Din roll blir att aktivt arbeta med vidareutvecklingen av ExOpen’s produktsvit, bl.a. att utveckla nya molnbaserade tjänster.

I rollen ingår bland annat:

  • Tillsammans med produktägaren och utvecklarteamet sätta en utvecklingsplan för ExOpen sviten
  • Skapa och bygga en modern molnlösning med ett tilltalande användargränssnitt för ExOpen WebReport

ExOpen sitter i schyssta lokaler vid Fridhemsplan med en galet stor terrass som är fantastisk att grilla sin lunch eller ta en AW i solen på.

Erfarenhet, utbildning och person

Vi söker dig som har minst 4 års erfarenhet av en roll som webb- och/eller front-endutvecklare. Du har ett öga för design och grundläggande back-end kunskaper. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom utveckling kan vara bra att ha men är inte ett krav.

Vi ser att du har mycket goda kunskaper i:

  • HTML/Javascript/CSS
  • I minst ett modernt js-ramverk så som React, Aurelia, AngularJS2 eller liknande
  • UI

Vi ser att du har goda kunskaper i:

  • Visual Studio
  • C#/.NET
  • Molntjänster
  • Azure

Har du också en attraktiv portfolio, så tar vi gärna en titt på den.

Vi fäster även vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är kreativ, inlyssnande och strukturerad vilket gör att det du bygger alltid ger användaren bästa möjliga upplevelse och värde. Du är förtroendeingivande och trygg i dig själv och triggas av nöjda kunder och att leverera goda resultat.
Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar ExOpen med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Sarah Sturesson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Kontaktperson:

Sarah Sturesson
08-120 50 425

Liknande jobb

Liknande jobb