Responsive Development Technologies rekryterar senior systemutvecklare

Plats
Östergötlands län
Annonserat
den 25 augusti 2017
Stängs
den 25 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vad du blir del av

Responsive är ett teknikkonsultföretag med fokus på att förbättra våra kunders produktutveckling. Detta gör vi främst genom operativt deltagande i deras utvecklingsprojekt där vi delar med oss av vår kunskap och erfarenhet i roller som exempelvis utvecklare, testare, Scrum Master, team- eller projektledare, arkitekt eller produktledare. Vi förädlar också deras utveckling via coaching och mentoring, och utbildar, presenterar och håller workshops (se mer i detta videoklipp).

Responsive har varit verksamma sedan slutet av 90-talet och har kontor i Linköping och Jönköping. Vi är idag 8 medarbetare med god gemenskap och lång erfarenhet av modern system- och programvaruutveckling som utvecklare, testare och/eller arkitekter. Vi använder moderna utvecklingsmetoder och -tekniker som till exempel Agile, Lean, Scrum och Kanban. Vi brinner alla för den agila tanken och gärna driver denna typ av frågor i våra konsultuppdrag. Våra kunder är både små och stora teknikföretag i främst Östergötlandsregionen (se mer om oss här).

För att utöka vår grupp söker vi nu dig som är systemutvecklare med starkt intresse för systemutveckling, utvecklingsmetoder, mjukvarutekniker och att ständigt åstadkomma förbättringar.

Din framtida utmaning

Som systemutvecklare hos oss kommer du främst att delta i systemutvecklingsuppdrag hos våra olika kunder. Exempel på arbetsinnehåll kan vara att hantera krav, arkitektur, design, koda och testa. Förutom att medverka i kundens produktutvecklingsarbete kommer du i dina konsultuppdrag även att stödja utvecklingen av kundens arbetssätt.

För oss är det viktigt att du utvecklas i dina uppdrag och ditt arbete, och även känner gemenskapen med dina kollegor hos oss. Som stöd i din utveckling kommer du därför också att delta i våra gemensamma interna aktiviteter där vi bland annat utbyter kunskaper och erfarenheter inom utvecklingsmetoder och -tekniker med varandra. Du kommer också att medverka i andra kompetenshöjande aktiviteter för att kontinuerligt utveckla dina och Responsives kunskaper inom exempelvis programmering, design, arkitektur, utvecklingsmetodik, arbetssätt och samverkan i systemutvecklingsarbete.

Du kommer att vara del av en platt organisation med närhet till beslut och delaktighet i att forma din kompetens och framtida utveckling. Om du har intresse kommer du att kunna arbeta även med andra typer av uppdrag som att hålla utbildningar, ta mentoruppdrag eller ta roller som teamledare eller delprojektledare. För personer med rätt ambition och inställning finns möjlighet att också aktivt delta i arbetet med företagets utveckling.

Vem du är

Vi söker dig som ständigt vill ta steg framåt för att prova nytt, lära och förbättra. Du har erfarenhet av programutveckling och testning, och är intresserad av exempelvis Agile Development, Scrum, testdriven utveckling, refactoring, automatisk testning, kontinuerlig integration och liknande arbetssätt. Du har ett brinnande intresse av att hjälpa andra att utvecklas och hitta rätt arbetssätt, tekniker och organisation för att maximera möjligheterna till lyckad program-, produkt- och systemutveckling.

Som person har du ett strukturerat tänkande och en god förmåga att kommunicera och föra dialog med andra om dina tankar och idéer. Du behöver ha goda kunskaper i både det svenska och engelska språket.

Om rekryteringsprocessen och kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar Responsive Development Technologies med Experis. Är du den Responsive söker? Ansök nu! Vänta inte med din ansökan, urvalet i denna rekrytering sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du några frågor eller funderingar? Ring mig, Christian Johansson (rekryteringskonsult, Experis), på 013-35 55 09, eller mejla mig dina kontaktuppgifter (christian.johansson@se.experis.com). Så snart vi har fått din ansökan kommer vi att processa den och återkomma till dig inom kort.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb