Utvecklingsingenjör sökes till Gnutti Carlo i Göteborg.

Rekryterare
Gnutti Carlo
Plats
Västra Götalands län, Göteborg
Annonserat
den 25 augusti 2017
Stängs
den 23 november 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med att utveckla produkter för drivlinor inom fordonsindustrin?

Experis söker en erfaren utvecklingsingenjör som vill bidra till Gnutti Carlo Swedens fortsatta arbete med utveckling av drivelinesystem och komponeter.

Gnutti Carlo Sweden AB är en internationell verkstadskoncern med starka marknadspositioner inom valda segment av den globala kommersiella fordonsindustrin. Gnutti Carlo Sweden AB utvecklar och tillverkar komplexa precisionskomponenter och delsystem för motor och kraftöverföring. Företaget ingår i den italienska koncernen Gnutti Carlo S.p.A, ett världsomspännande företag, som förutom i Italien och Sverige har verksamheter i Kanada, USA, England, Indien och Kina. Fabriker i Sverige finns i Alvesta och Kungsör med totalt ca 500 medarbetare och en omsättning på över 100 miljoner euro. Sedan 2015 ingår även aluminiumpressgjuteriet Ljunghjäll AB i Gnutti Carlo Group. Läs mer på www.gnutticarlo.com


Arbetsbeskrivning

Du blir en viktig del av vår utvecklingsavdelning. Vi är ett litet team där alla ansvarar för både nyutveckling och produktvård av elektrifierade drivlinor för lastbilar.  Du kommer aktivt driva identifiering och utveckling av nya produkter och produktområden med ökat mekatronikinnehåll. I rollen ingår också utveckling av styr- och mätsystem för testriggar samt tester i utvecklingsprojekt. Arbetsuppgifterna kan anpassas utifrån den sökandes profil. Intresse för konstruktion, provning och/ eller simulering är en fördel. Erfarenhet av något av våra utvecklingsverktyg; MATLAB, LabView eller motsvarande är meriterande.

Vem är du?

Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning med mekatronikinriktning alternativt en annan teknisk utbildning kompletterad med erfarenhet inom motor och transmissionsutveckling. Vi ser att du har minst 3 års yrkesvana, erfarenhet av att utveckla mät- och styrsystem för produkter och testriggar vilket inkluderar både hård- och mjukvara. Har du erfarenhet av utvecklingsarbete inom drivlinor för hybridfordon är det meriterande men inte ett krav. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du målmedveten, gillar att ta initiativ och ställer höga krav på kvalitet. Du trivs med att driva flera projekt samtidigt och har en god samarbetsförmåga. Att du som person är analytisk, noggrann och strukturerad är egenskaper som vi värdesätter högt. Du delar med dig av din expertis och sakkunskap och utvecklar hela tiden din profession.

Vad kan Gnutti Carlo erbjuda dig? 

Gnutti Carlo erbjuder dig ett utmanande och inspirerande arbete. Du kommer att arbeta i en miljö där du blir en viktig del av teamet, i ett företag där din insats syns och påverkar och du får chans att utvecklas genom spännande projekt. Här erbjuds du ett ansvarsfullt arbete i en omväxlande och dynamisk miljö.

Hur söker jag tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis Engineering. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Thandi Schülerr på 0727 -06 51 69 alternativt thandi.schuler@se.experis.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Liknande jobb

Liknande jobb