Självgående och drivna Servicedeskkonsulter sökes

Rekryterare
Cuebid AB
Plats
Solna (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 30 augusti 2017
Stängs
den 29 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Cuebid är under stark tillväxt och nu söker vi nya förmågor till vår CDS(Cuebid Datacenter Services). Som Servicedesktekniker är du Cuebids ansikte utåt mot våra kunder.

Arbetet kommer att innebära support via mail, telefon och fjärrstyrning. I rollen agerar du även som NOC som övervakar och åtgärdar eventuella problem som uppkommer. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss och ambitionen är att personalen ska växa hos oss och gå vidare inom företaget. Vi satsar därför mycket på utbildning och vidareutveckling.

Vem är du?

För att vara rätt person för rollen ska du ha serviceanda ut i fingerspetsarna och trivas med att arbeta i lag. Du bör vara stresstålig och ansvarstagande. Du har ett genuint intresse för teknik.

Vi ser gärna att du tidigare arbetat med liknande roller med inriktning mot Windows Klient och server, Active directory. Erfarenhet och förståelse för nätverk är mycket meriterande då det utgör en stor del av vår verksamhet.

Att kunna uttrycka sig väl på svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Erfarenhet av andra serviceinriktade tjänster är meriterande.

Om Cuebid

Cuebid AB är en av Sveriges ledande integratörer inom IP kommunikation, datasäkerhet, virtualisering och datalagring. Vi hjälper Sveriges mest krävande kunder designa, implementera och supportera nästa generations datacenter. Små- och medelstora företag hjälper vi med hosting och drift av deras IT-miljöer från våra datacenter i Sköndal och Bromma. Våra kunder utgörs främst av banker, försäkringsbolag, teleoperatörer, industriella bolag samt stat och kommun. Våra leverantörspartners är branschens främsta aktörer och inkluderar Aruba/HPe, Arista, Balabit, Blue Coat, Carbon Black, Check Point, Extreme Networks, Fortinet, F5, Juniper, Proofpoint, Riverbed, VMware.

Lön: enligt överenskommelse. Fast anställda får ta del av Cuebids omfattande försäkringspaket med sjukvårdsförsäkring och pensionsförsäkring. Friskvårdsbidrag erbjuds till alla våra anställda.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer; vänligen kontakta Stefan Elensky, 072-3302470, stefan.elensky@cuebid.se.

Urvalet sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb