Account Manager till ATEA Sverige

Rekryterare
Atea
Plats
Växjö, Kronoberg
Annonserat
den 30 augusti 2017
Stängs
den 18 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du också vara en del av landslaget? Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi söker nu en kund- och affärsorienterad säljare med stort driv och erfarenhet av IT-sälj, som vill bli en del av vårt team!

Om tjänsten

I rollen som Account Manager kommer du att arbeta med ett antal utvalda kunder och prospekts. Du har ansvar för planering, genomförande och uppföljning av försäljningsaktiviteter. I dina uppgifter ingår också att identifiera nya kunder och affärsmöjligheter. Som Account Manager har du hög kundnärvaro och arbetar aktivt med att utveckla befintliga kundrelationer och bidra till ökad mer- och korsförsäljning. För dig som är teknik- och IT-intresserad finns lysande möjligheter att lära dig mer och utvecklas.

Hos oss är det alltid nära till beslut och vi har alltid stora saker på gång! Hos oss på ATEA gillar vi att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling, och en kultur präglad av våra värderingar: kamratskap, framåtanda och humor. Denna kultur har gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. Som Account Manager hos oss blir du en del av allt detta, och i att föra företaget framåt! Tjänsten är placerad i Växjö.

Vem är du?

För att lyckas som Account Manager hos oss är det viktigt at du är en person som brinner för det du gör, tar personligt ansvar och har ett stort engagemang och drivkraft att lyckas. Du sätter laget före jaget, har stor servicekänsla och trivs med att arbeta kundnära. Viktigt är att du är IT- och teknikintresserad, vill framåt, och aldrig ser dig själv som färdiglärd. Du är nyfiken och vill förstå kundens verksamhet för att kunna identifiera vilken lösning som passa just denna kund bäst och du trivs med att vara kundens strategiska partner. Du har din utveckling framför - inte bakom dig!

För den här tjänsten har vi krav på B-körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om, men inte ett krav att, du har erfarenhet av t.ex. försäljning av IT som funktion och/eller produkt-, tjänste- och lösningsförsäljning, relationsbaserad försäljning mot offentlig förvaltning, eller kunskap i eller erfarenhet av offentliga upphandlingar och LOU.

Om Atea

Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 500 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 27,9 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen.

Kontakt

Rekryteringen görs i samarbete med Experis, en del av Manpower Group. Är du intresserad av tjänsten ansöker du via länken. Bifoga CV samt ett personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Magnus Carlhielm 0708-546740. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 17 september.

Liknande jobb

Liknande jobb