Digital Interaktionsdesigner

Rekryterare
Trygg Hansa
Plats
Stockholms län, Stockholm
Annonserat
den 30 augusti 2017
Stängs
den 2 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Trygg-Hansa har runt 1450 medarbetare på 15 orter i landet och vi ingår sedan 2007 i internationella RSA - en av världens sex ledande försäkringskoncerner. Läs mer om Trygg-Hansa på www.trygghansa.se. Följ oss på Facebook: www.facebook.com/trygghansa och LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/trygg-hansa.

 

Trygg-Hansa söker nu en digital interaktionsdesigner till vårt kreativa digitala team på marknadsavdelningen med mycket ansvar och mål att leverera marknadens bästa digitala upplevelse. Det är ett spännande uppdrag och tjänsten erbjuder många omväxlande arbetsuppgifter och en möjlighet att få vara med på en digitaliseringsresa som utgör en viktig del i Trygg-Hansas vision om att bli Sveriges ledande serviceföretag 2020.

Du har intresse för psykologin bakom våra kunders agerande och drivs av att kontinuerligt förbättra användarupplevelsen i digitala kanaler. För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är nyfiken och har en analytisk förmåga som du omsätter i skarpa förslag på hur vi kan öka vår konverteringsgrad i digitala flöden. Det handlar bland annat om försäljning, att lösa våra kunders serviceärenden och att anmäla skador på trygghansa.se.

Tjänsten är placerad på Trygg-Hansas huvudkontor i centrala Stockholm. Du välkomnas till nyrenoverade ljusa och trevliga lokaler.


Rollen

Som digital interaktionsdesigner på Trygg-Hansa jobbar du med att översätta idéer och affärskrav till prototyper och användarflöden för våra digitala plattformar.

För att uppnå maximal kundanpassning designar vi våra digitala processer från scratch. Dina leveranser består av skisser i inledande faser för att allteftersom övergå till klickbara wireframes och sedan slutlig design. Du kommer att analysera våra kunders utmaningar och presentera optimala lösningar som fullständigt baseras på trafik och data. Därefter gör du löpande användartester och A/B-tester.

Du är delaktig i den digitala transformationsprocessen och tar löpande fram prototyper för nya digitala tjänster utifrån intressenters önskan. Samtidigt arbetar du med att ständigt optimera våra befintliga tjänsters struktur, innehåll och användarupplevelse.

Teamet arbetar enligt agil metodik utifrån 2 veckors sprintar/cykler och du kommer därmed jobba tätt ihop med digitala projektledare, grafisk designer, webmaster, web copy och analytiker för att hämta inspiration, men också löpande avrapportera ditt arbete och stämma av allt inom ramen för förväntningarna.

Utöver interaktionsdesign kommer du även att få möjlighet att vara delaktig i övriga steg i utvecklingsprocessen vid behov. Det rör sig exempelvis om kravställning, projektkoordinering och kvalitetssäkring.


Teamet välkomnar dig! 

Du har arbetat i en liknande roll i minst 2-3 år och har medieutbildning inom webb från exempelvis Berghs, Hyper Island eller högskola/universitet, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

Du har stor vana av att arbeta nära utvecklare och har erfarenhet av att jobba med användartester och/eller A/B-testning.

Du har använt dig av grafiska verktyg som Adobe Creative Cloud (som InDesign, Photoshop) och skissverktyg som Sketch, Invision eller Axure och är duktig på visuellt arbete med webblösningar. Du har en allmän känsla för detaljer och erfarenhet av att detaljdesigna digitala gränssnitt, även med mer avancerad interaktion än rena informationssajter.

Som person har du skinn på näsan, är social, serviceinriktad och positiv. Det är även viktigt att du är självgående med hög prestationsförmåga, och samtidigt fungerar bra i grupp. Du har ett transparent arbetssätt och agerar ödmjukt inför andra. Det anses som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta enligt SCRUM och agil metodik i och med att allt arbete levereras som ett team i tjänsten.

För rollen krävs en god kommunikationsförmåga i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

I och med den snabba utveckling som sker på marknaden är det av stor vikt att du brinner för ditt område och håller dig uppdaterad kring nya web standards.

Ansök genom att klicka på denna länk  http://trygghansa.teamtailor.com/jobs/47051-digital-interaktionsdesigner?promotion=16996-trackable-share-link-experis

(Notera att alla ansökningar hanteras i Trygg-Hansas system och att vi enbart mottager ansökningar via ovanstående länk)

Ansökan

Trygg-Hansa samarbetar med Experis i denna rekrytering. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Anna Kurtson på +46 8 764 24 57. Då urvalet kommer att ske löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 29/9. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 


Fackliga kontaktpersoner:

FTF: Frida Hermansdotter, tel. 070-168 2818   
SACO: Lena Darin, tel. 070-168 2844 ​

Liknande jobb

Liknande jobb