Systemförvaltare till JM@home

Rekryterare
JM AB
Plats
Solna, Stockholm
Annonserat
den 31 augusti 2017
Stängs
den 30 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Företaget

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete.

Vi omsätter cirka 16 miljarder kronor och har cirka 2 400 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.


Arbetsuppgifter och tjänsten

JM breddar nu sitt erbjudande genom att lansera boendenära tjänster i det nya bolaget JM@home. JM@home kommer att erbjuda långsiktig förvaltning och boendenära tjänster.

Detta är en möjlighet för dig som vill vara med från start och bygga en verksamhet med tydlig struktur och med målet att leverera service och tjänster som gör boendet tryggt, bekymmersfritt och nytänkande för våra kunder och bostadsrättsföreningar.

JM@home är inne i en uppbyggnadsfas och vi söker nu en Systemförvaltare vars huvudsakliga uppgift blir att ansvara för förvaltningssystemet Incit Xpand som är under implementering.

I rollen som Systemförvaltare ansvarar du för systemet inklusive integrationer mot omkringliggande lösningar. Tillsammans med systemägare planerar du systemets utveckling samt säkerställer att detta sker i enlighet med fastställd utvecklingsplan.

I rollen ingår att:

  • Aktivt delta i förändringen av plattformen i takt med att verksamheten och dess processer utvecklas. Detta görs genom kravinsamling i verksamheten samt också genom att öka verksamhetens förståelse för systemet.
  • I nära samarbete med utvecklingsteamet säkerställa plattformens funktionalitet.
  • Planera och implementera förändringar i systemet.
  • Agera kontaktperson gentemot systemleverantören.
  • Upprätthålla kravbild och tester för lösningen.
  • Agera tredje linjens support gentemot användare.

Tjänsten är placerad i moderna, trevliga lokaler i Frösunda, Solna.

Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du tidigare har arbetat i en liknande roll med förvaltning eller utveckling av affärssystem under minst fem år. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från ekonomisk eller teknisk fastighetsförvaltning, har du dessutom kunskap inom Incit Xpand är det mycket meriterande. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från att arbeta i enlighet med agila metoder, ITIL, har kunskap inom CMS samt .Net.

Du har en akademisk utbildning inom data- och systemvetenskap eller motsvarande.

I denna rekrytering fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är nytänkande, som trivs i en verksamhet i utvecklingsfas och med en hög förändringstakt. Du har ett systematiskt arbetssätt, är noggrann, kommunikativ och en problemlösare. Vidare har du ett intresse för att bidra till löpande verksamhetsutveckling och effektivare arbetssätt samt god förmåga att driva projekt.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar JM med Level Recruitment. Vid frågor vänligen kontakta Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Kontaktperson:

Carolina Eskengren
08-120 50 427

Liknande jobb

Liknande jobb