CGI

Analytics/BI projektledare, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 september 2017
Stängs
den 16 november 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetar du med Analytics / Business Intelligence / Big Data och vill fortsätta utvecklas på ett internationellt företag med nationella och internationella nätverk? Vill du vara med i vår Analytics-satsning?

Vi söker affärsmässiga och drivna förvaltninsgledare/projektledare inom området Analytics/BI som vill ta ansvar för våra förvaltningar och eller projekt och även arbeta för att dessa växer. Du blir en viktig del hos oss då du kommer att leda och fördela arbetet i teamet som kan bestå av konsulter i Stockholm, men även andra delar av Sverige och världen - då vi arbetar med leveranser både onshore, nearshore och offshore!
Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett Analytics/BI -projekt, allt från förstudier till design, implementation och förvatlning. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik.Du kommer att vara en viktig del i vårt konsultteam som projektledare/förvaltningsledare genom att driva våra kunder och teamet framåt.
Du kommer förutom kunduppdrag även att vara med i presale- och offertprocessen. Vi vill också att du stöttar juniora kollegor samt aktivt bidrar till kompetensnoder. Vi arbetar med olika plattformar och det är viktigt att Du som projektledare har en övergripande förståelse för olika plattformar inom Analytics/BI och hur de interagerar.Du arbetar redan idag som projektledare eller förvaltningsledare inom området Analytics/BI. Generella krav för våra seniora profiler är att du har minst 7 års erfarenhet inom området, erfarenhet av konsultrollen samt en akademisk examen från universitet eller högskola.

Du har arbetat som projektledare/förvaltningsledare inom området Analytics/BI och har övergripande förståelse för olika plattformar såsom Microsofts BI-verktyg (SSIS, SSRS eller SSAS), Cognos, SAS eller ETL-verktyg såsom Informatica. Har du erfarenhet av Advanced analytics (Hadoop, Map Reduce etc) så är det mycket meriterande!

Som CGI-konsult är du prestigelös och pålitlig. Du prioriterar kundnyttan och har ett affärsmässigt synsätt. Du har en mycket god problemlösningsförmåga, är nyfiken och engagerad. Eftersom du ofta arbetar tillsammans med kund och kollegor i projekt och andra åtagande är du samarbetsinriktad och en lagspelare. Vidare är du öppen för mentorskap. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift.

För mer information kontakta:
Anna Sandell, +46 702024829, anna.sandell@cgi.com.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Project Management

Liknande jobb

Liknande jobb