CGI

Director Consulting Services, Gävle

Rekryterare
CGI
Plats
Gävle
Annonserat
den 1 september 2017
Stängs
den 12 januari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du utveckla och driva ett framgångsrikt team som präglas av innovation, gemenskap och öppenhet? Vi söker nu en konsultchef till vår enhet i Gävle.

Vi söker en person med minst 5 års ledarerfarenhet då du som konsultchef blir du en av våra nyckelpersoner och kommer att utveckla och driva enheten och teamet framåt. Som konsultchef har du stort fokus på kunder, leveranser, affärer och medarbetare. Vi söker dig som drivs av ett stimulerande och samtidigt utmanande arbete, och som vill vara en viktig del av något större.

Vad du kommer göra hos oss:

 • Du ansvarar för din grupps och dina medarbetares affärer och leveranser till kund och kommer i och med det ha ett stort engagemang i kund- och marknadsrelaterade aktiviteter, såsom arbete i kundteam, i styrgrupper och delaktighet vid kundkontakter.
 • Du ansvarar för kunder, leveranser och/eller tjänster, där du kommer att följas upp på lönsamhet och utveckling av kunden, leveransen och/eller tjänsten - med syfte att generera ytterligare kundnytta.
 • Du har medarbetaransvar vilket innebär att du ansvarar för att inspirera, motivera, engagera och kompetensutveckla medarbetarna i din grupp. Du kommer även att arbeta med rekrytering. Våra konsulter arbetar inom hela systemutvecklingsprocessen med att hjälpa våra kunder med - kravfångst, analys, strategi, rådgivning, projektledning, design, utveckling, test, implementation samt drift och förvaltning - inom hela IT-applikations- och infrastrukturområdet.
 • Du ingår i enhetens ledningsgrupp där vi alla har ett gemensamt övergripande enhetsansvar för alla kunder, affärer, leveranser samt alla medarbetares trivsel och stolthet.• Du tycker om och stimuleras av att utveckla affärer och relationer hos våra kunder samt att identifiera nya affärsmöjligheter som ger kundnytta.
 • Din erfarenhet inom IT-området gör att du har lätt för att förstå IT-tekniken och att diskutera kundbehov. Kundbehov som du sedan kopplar till våra erbjudanden och tjänster, samt strategisk kompetensutveckling med medarbetare.
 • Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och som ledare motivera och engagera dina medarbetare.
 • Du har en positiv och kommunikativ läggning och viljestyrka att utveckla såväl verksamhet som medarbetare och är drivande som person.
 • Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet av ledande roller med medarbetaransvar.


För mer information, kontakta gärna:

Bosse Andersson, enhetsansvarig, telefon: 026-54 62 24.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

 • Communication (Oral/Written)
 • English
 • Leadership
 • Swedish