Kravanalytiker till Resurs Bank i Helsingborg

Rekryterare
Resurs Bank
Plats
Skåne län, Helsingborg
Annonserat
den 31 augusti 2017
Stängs
den 28 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Resurskoncernen är ett av Nordens mest snabbväxande företag inom bank och försäkring. Vi är en nischbank i ständig utveckling, med fokus på innovation och enkla, flexibla lösningar till både företag och privatkunder i Norden. Genom Resurs Bank och yA Bank erbjuder vi säljfinans- och betallösningar, privatlån och kreditkort i hela Norden. Dessutom erbjuder vi ovanligt okrångliga försäkringar genom Solid Försäkringar. Resurskoncernen har idag ca 750 anställda med kontor runt om i Norden och huvudkontoret placerat i Helsingborg. Mer information hittar du på vår hemsida.

Vi söker en driven och affärsorienterad Kravanalytiker med kunskaper om både affärsnytta och IT som vill arbeta med bland annat digitala projekt i en snabbfotad miljö. Du kommer att bli vår viktiga länk mellan affär och IT, med ett primärt fokus på att samla in, dokumentera och hantera både funktionella och icke-funktionella krav från verksamheten. Du strukturerar och ansvarar för att prioritering och vidareutveckling kommuniceras löpande mellan beställare och utvecklingsteam. Du analyserar behov från verksamheten och är utifrån det drivande i förstudier, workshops och andra relaterade uppdrag. Utmaningar och utveckling kommer vara en del av din vardag. Vi lägger därför stor vikt på din förmåga och erfarenhet av att kunna göra ett ordentligt kravarbete för att bidra till effektiva och hållbara projektresultat. Vi erbjuder dig även möjligheten att driva egna projekt som komplement till din kravroll.

Våra kravanalytiker och projektledare är organiserade under Projektkontoret och arbetar i huvudsak med olika typer av utvecklingsprojekt, sträckt över hela koncernen. PMO- teamet består av 10 personer och är en central funktion som bidrar med expertkunskap till övriga företaget. Du rapporterar till PMO Manager och är placerad på Resurskoncernens huvudkontor i Helsingborg.

Vi rekryterar smarta, drivna människor som får stort ansvar och frihet, för vi tror att det är så de bästa idéerna kommer fram. Vi är stolta över Resurs-andan som kännetecknas av samarbete, öppenhet och kundfokus. Med tydliga värderingar som grund vågar vi testa nya vägar som leder till ännu bättre tjänster för våra kunder. Det ska vara kul och utvecklande att komma till jobbet!

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildningsbakgrund, gärna mot kravhantering. Några års dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat som Kravanalytiker / Business Analyst . Erfarenhet av att skriva kravspecifikationer för utveckling och upphandling av system och tjänster. God förståelse för IT samt av agila projekt med kontinuerliga leveranser är ett krav. Certifierad i REQB eller andra relevanta certifieringar är meriterande. Fördjupade, IT-tekniska kunskaper samt erfarenhet av projektledning och olika projektmetodiker - och verktyg är också meriterande.

Som person är du en självgående, strukturerad problemlösare som stimuleras av frihet under ansvar och att vara en vi räknar med. Du är en uppskattad, erfaren Kravanalytiker som med pondus och finess hittar vägar, brinner för en gedigen analys och bidrar till hög leveranskvalitet.

Vill du veta mer?

Intervjuer sker löpande och välkomnar därför din ansökan snarast möjligt!

I denna rekrytering jobbar vi med Experis IT. För frågor angående den specifika tjänsten kontakta sophie.dalebjer@se.experis.com alt. 0725 58 07 38 eller igor.micanovic@se.experis.com 0733 15 95 03.

Liknande jobb

Liknande jobb