Chef Utveckling och Arkitektur

Rekryterare
Bits Data
Plats
Stockholm, Södertälje
Annonserat
den 2 oktober 2017
Stängs
den 22 oktober 2017
Ref:
SE-12253
Kategori
Ledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

BITS DATA tillhandahåller IT-lösningar för de svenska återförsäljarna av Scania, VW, Audi, SEAT, Skoda och Porsche. Vi verkar i nära samarbete med generalagenterna Scania Sverige och Volkswagen Group Sverige. BITS DATA är kundernas IT-partner för all IT som behövs för en komplett verksamhet. I BITS DATA:s produktportfölj finns allt från Affärssystem, Säljsystem, Redovisning och BI samt infrastruktur som Klienthantering och Virtuella servrar samt rikstäckande privat nätverk. Läs mer på www.bitsdata.se

 

BITS DATA - Branschens främsta IT-partner

Som chef för Utveckling och Arkitektur ansvarar du för att leda arbetet inom avdelningen. Utveckling och Arkitektur består av 15 medarbetare och ansvarar för BITS produktutveckling, systemförvaltning och kravställning mot systemleverantörer. Avdelningen ansvarar även för utvecklingsprojekt och vissa större externa projekt.

BITS befinner sig i ett skede av utveckling och din utmaning blir att leda arbetet med att ta fram nästa generations system- och integrationsplattform. I första skedet blir ditt ansvar, tillsammans med dina medarbetare, att analysera nuvarande situation för att i nästa skede utvärdera olika tekniska lösningar för att kunna skapa en arkitektur som blir en naturlig förlängning av BITS IT- såväl som kommersiella strategi.

För dig som är en driven Enterprise Arkitekt erbjuder vi en möjlighet att driva en transformation tillsammans med ett kompetent team och företag som har kvalitet, stabilitet och långsiktighet som ledstjärnor. Du ingår i företagets ledningsgrupp och förutom ditt direkta ansvarsområde arbetar du även nära den kommersiella sidan.

Vi söker dig som vill leda en transformation, är teknisk, strategisk och har en god kommersiell förståelse. Vi tror att du har en gedigen bakgrund inom systemarkitektur, systemintegration, integrationsplattformar och som har lett motsvarande gruppering tidigare - gärna i ett transformationsskede. Du har en dokumenterad, relevant eftergymnasial utbildning och talar och skriver svenska och engelska flytande. Tjänsten är en heltidstjänst och placering är på företagets kontor i Södertälje.

Du är välkommen med din ansökan till vår samarbetspartner i denna rekrytering Mercuri Urval via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-12253) snarast, då intervjuer sker löpande. Frågor besvaras av Erik Paulsson på Mercuri Urval, 08 506 450 04.

Sökord: IT, Arkitektur, IT-arkitekt, Integration, Systemintegration, Systemarkitektur, Enterprise Architecture, Integrationsplattform, Utvecklingschef,

Liknande jobb

Liknande jobb