Analytisk och erfaren integrationstestare

Plats
Uppsala
Annonserat
den 1 september 2017
Stängs
den 30 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården.

På CGM i Sverige är vi idag ca 160 medarbetare och nu söker vi flera nya kollegor till våra centralt belägna kontor i Stockholm och Uppsala. Om du, precis som vi, brinner för att utveckla och förbättra svensk e-hälsa - då vill vi gärna träffa dig!

 

Om tjänsten

Du kommer att arbeta på avdelningen Connectivity som ansvarar för våra e-tjänster; lösningar för integrationer till nationella och regionala plattformar, e-hälsolösningar samt interaktion direkt med patienten. Vi arbetar tätt tillsammans med utvecklingsavdelningarna för våra vårdinformationssystem samt våra drift- och supportavdelningar.

Som testare kommer du att arbeta med test för den kontinuerliga utvecklingen av våra e-tjänster. Vi arbetar enligt Scrum och du kommer att vara delaktig i hela utvecklingsprocessen men ditt fokus kommer att vara på test.

Arbetet bedrivs i nära samarbete med systemutvecklare och produktägare, så kraven på god samarbets- och kommunikationsförmåga är höga. Du har ansvar för att planera, utforma och utföra tester. Du utformar testfall, testskript och testdata samt deltar i kravgranskningar. Du ansvarar för att löpande förbättra våra testprocesser samt ansvarar för testmiljöer och testverktyg.

Din profil

Vi söker dig med flera års erfarenhet inom integrationsintensiv testning. Du har en bred IT-kompetens och en god förståelse för test- och utvecklingsprocesser.

Du är en driven, analytisk och noggrann person som tar ett stort personligt ansvar. Du är nyfiken och självgående samt strukturerad i ditt arbetssätt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av testledning samt kunskap om något automatiseringsverktyg då automatiserade tester är något som vi gärna vill utveckla mer. Du har en god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera med andra. Det är meriterande om du har erfarenhet av programvaror för sjukvården samt de regulatoriska krav som ställs på en medicinteknisk produkt.

Kvalifikationer

 • Du har en för tjänsten relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Du har erfarenhet av integrationsintensiv testning, god förståelse för komplexa testmiljöer och testdatahantering
 • Du har god kännedom och erfarenhet av testmetoder, processer och testverktyg som finns på marknaden
 • Du har erfarenhet av Microsoft SQL, XML, Soap UI
 • Du har ett stort intresse för testautomatisering
 • Du är duktig på att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska.


Det är meriterande om du

 • har erfarenhet som testledare
 • har erfarenhet av Jira, Zephyr, Scripting languages, Powershell, JSON
 • är ISTQB-certifierad
 • har erfarenhet av programvaror för sjukvården
 • har kunskap om de regulatoriska krav som ställs på en medicinteknisk produkt


Vad vi erbjuder

Vad sägs om att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter med stora möjligheter att själv påverka din roll? Eller att du får jobba i ljusa, fina lokaler mitt i centrala Uppsala med närhet till det mesta? Du får också jobba på ett företag som satsar mycket på friskvård. Och inte minst får du ett helt gäng med kompetenta kollegor som brinner för sin uppgift samtidigt som de främjar kunskapsutbyte och sammanhållning.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 30 september. Skicka in din ansökan redan idag då ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Mer information

Kontakta rekryterande chef Magdalena Welén vid frågor om tjänsten telefonnummer 018-474 44 26.

Liknande jobb

Liknande jobb