Analytisk och erfaren testare

Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 september 2017
Stängs
den 30 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården.

På CGM i Sverige är vi idag ca 160 medarbetare och nu söker vi flera nya kollegor till våra centralt belägna kontor i Stockholm och Uppsala. Om du, precis som vi, brinner för att utveckla och förbättra svensk e-hälsa - då vill vi gärna träffa dig!

 

Om tjänsten

TakeCare är ett av Sveriges största journalsystem för vården och används av över 70 000 användare. Systemet är det första användarcertifierade e-hälsosystemet i världen och används både inom primärvård och slutenvård. Systemet klassas som en medicinteknisk produkt och våra kunder ställer höga krav på prestanda och driftsäkerhet.

Vi söker nu en analytisk och noggrann testare för den kontinuerliga utvecklingen av TakeCare. Du kommer att vara delaktig i hela utvecklingsprocessen men ditt fokus kommer att ligga på test. Arbetet bedrivs i nära samarbete med systemutvecklare och applikationsspecialister, så kraven på god samarbets- och kommunikationsförmåga är höga.

Du har ansvar för att planera, utforma och utföra tester. Du skapar testfall och testdata utifrån ställda krav. Utvecklingen sker enligt Scrum, en iterativ utvecklingsmodell, där du har täta kontakter med användare och kunder.

Din profil

Vi söker dig som brinner för test och är en driven, analytisk och noggrann person med stor erfarenhet av testning och systemutveckling. Vi tror att du har arbetat som testare i 3-5 år och är sugen på att lära dig nytt! Du är van vid att testa komplexa system med höga krav på säkerhet och prestanda.

Som person tror vi att du inspireras av att arbeta i ett team men tycker det är roligt att ha ett stort personligt ansvar och du är också självgående. Du har lätt för att samarbeta med andra och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du är en positiv person som gillar att peppa andra och få folk att gå i samma riktning för att nå gemensamma mål. Vi tror också att du är drivande och engagerad och bidrar till en god stämning på kontoret.

Det är meriterande om du har arbetat inom hälso- och sjukvården eller om du tidigare har arbetat med medicintekniska system och produkter.

För den här tjänsten vill vi att du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande samt att du talar och skriver svenska flytande.

Vad vi erbjuder

Hos oss får du förmånen att jobba tillsammans med ett engagerat och trevligt gäng som alla jobbar mot samma mål och med våra kunders bästa för ögonen. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig också en arbetsplats i ljusa och fina lokaler i centrala Stockholm med närhet till det mesta.

Att alla medarbetare mår bra tycker vi är viktigt och därför erbjuder företaget bland annat regelbundna hälsoundersökningar och ett generöst friskvårdsbidrag till alla anställda.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 30 september. Skicka in din ansökan redan idag då ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tillträde sker enligt överenskommelse

Mer information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Aramia Zakariasdotter via e-post aramia.zakariasdotter@cgm.com.

Liknande jobb

Liknande jobb