ERP Support Specialist

Rekryterare
Lesjöfors
Plats
Karlstad, Värmlands län
Annonserat
den 1 september 2017
Stängs
den 18 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Lesjöforsgruppen är en internationell fullsortimentsleverantör av standardfjädrar och kundanpassade fjädrar, tråd- och banddetaljer samt gasfjädrar. Koncernen ägs av det börsnoterade företaget Beijer Alma, och är en av Europas ledande tillverkare av fjäderprodukter. Huvudkontoret finns i Karlstad där också företagets IT-avdelning finns med 7 medarbetare.

 

ERP Support Specialist till Lesjöfors i Karlstad

Vill du arbeta med support, systemanpassning, utveckling och implementationer av affärssystem i ett internationellt företag? Gillar du problemlösning samt vill vara med och utveckla ett mer effektivt systemstöd i en växande och spännande organisation? Då kan Lesjöfors bli platsen där du fortsätter din karriär.

Arbetsuppgifter                            

Som ERP Support specialist på Lesjöfors arbetar du i nära samarbete med övriga medarbetare på IT-avdelningen och med våra användare världen över. Fokus i tjänsten är att assistera våra användare vid problem som uppstår i affärssystemet - Infor M3 - och dess stödsystem. I tjänsten ingår även inslag av projektledning.

Erfarenhet och kunskaper

  • Förmåga att felsöka och analysera
  • Erfarenhet och intresse av att arbeta med support och problemlösning inom IT.
  • Mycket goda kunskaper om affärssystem och då i första hand Infor M3.

Vi är en internationell organisation där goda kunskaper i engelska är en förutsättning, då du dagligen kommer att samarbeta med alla våra enheter världen över. Kunskaper i tyska är meriterande. Tjänsten innebär också resor till våra olika enheter för att på plats implementera och supporta affärssystemet vilket också innebär att körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du självgående, engagerad och en mycket god problemlösare. Du är serviceinriktad och flexibel och tycker om att interagera med användare, kollegor och externa konsulter. Du är nyfiken och kommunikativ, har lätt för att sätta dig in i olika användarbehov och har förmåga att på ett övertygande och pedagogiskt sätt påvisa fördelar i tillgängligt systemstöd. Du har starkt eget driv och har intresse av projektledning.

Låter detta vara något för dig så ta chansen att ansluta dig till ett team som är stolta för sin produkt i ett internationellt företag där engagemang och eget driv värdesätts och där man har roligt på jobbet! Den här rekryteringen görs i samarbete med Experis, Manpower Group. Du visar intresse för den här tjänsten genom att registrera ditt CV med ett personligt brev på Experis.se. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan men sista ansökningsdag är 15 september.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrica Berg Persson 054 22 18 93, ulrica.berg.persson@se.experis.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb