Specialistsäljare till Affärsområdet Skola

Rekryterare
Atea
Plats
Göteborg
Annonserat
den 5 september 2017
Stängs
den 22 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.


Din roll i laget

Det svenska samhällets digitalisering innebär stora förändringar för skolan. Vi söker dig som förstår hur teknik kan stötta lärande, brinner för strategisk försäljning och som vill jobba målmedvetet med något som är viktigt för oss alla, skolan.
 
Vi tror på ett utmanande förhållningssätt och arbetar med långsiktig, målmedveten och strategisk bearbetning av befintliga och potentiella kunder. Till din hjälp finns hela Ateas samlade kompetens, ett erbjudande i landslagsklass samt strategiska partnerskap med världsledande leverantörer.
 
Vi vill vara den partner som hjälper våra kunder att sätta upp, och nå höga mål. Att förverkliga visioner. När vi lyckas med detta behåller vi vår roll som marknadsledande leverantör till svensk skola.


Arbetet innebär i huvudsak att:

Lära känna våra kunders verksamhet samt bearbeta dem på alla nivåer, med utgångspunkt hos beslutsfattare.
 
Boka mängder av besök där du presenterar och bär ut Ateas skolerbjudande. Agera utmanande och rådgivande, se till att rätt erbjudande adresseras vid rätt tillfälle.  
 
Arrangera nätverksträffar och workshops där du inspirerar genom att sprida nya idéer och goda exempel.
 
Driva säljprocessen tillsammans med Ateas kundteam och på ett strategiskt sätt hitta rätt väg framåt för varje kund. Samverka med alla övriga delar på Atea och våra partners för att göra kundens vardag så effektiv som möjligt.  
 
Förhandla erbjudandet och göra egna avslut, med eget ansvar för resultat och budget.
 
För att lyckas som Specialistsäljare mot skolmarknaden behöver du:

  • Erfarenhet av uppsökande försäljning
  • En utåtriktad personlighet
  • Kunskap om it och dess nytta för verksamheten
  • Ett riktigt driv och vinnarinstinkt

 
Meriterande egenskaper inkluderar:

  • Kunskap om utbildningssektorn och skolmarknaden
  • Utbildning inom it eller pedagogik
  • Erfarenhet av offentlig upphandling
  • Erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning
  • Förståelse för ITIL eller liknande processtöd


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, jämställdhet, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?


Ansök och bli en av oss

Så, har du tidigare erfarenhet av försäljning och är sugen på att ta nästa steg, in i en riktigt vass och rolig organisation?
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Sista ansökningsdatum är 22 september. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef, Robert Malmgren robert.malmgren@atea.se eller telefon: 08 -752 14 98.
 
Välkommen till Atea!
 
 
Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 31,2 miljarder norska kronor 2016 och är noterad på Oslo Börsen.

Liknande jobb

Liknande jobb