IT-support till BSH Home Appliances AB

Plats
Nykvarn, Stockholms län
Annonserat
den 5 september 2017
Stängs
den 2 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Välkommen till innovationsledaren inom hushållsapparater, välkommen till vårt team! BSH Home Appliances AB ingår i BSH Home Appliances Group. Med våra produkter med märken som Bosch, Siemens, Neff och Gaggenau, samt våra regionala och lokala märken, gör vi livet enklare. Vi är en internationell koncern med en årsomsättning på runt 13 miljarder euro under 2016 och mer än 56,000 anställda. Vi inspirerar genom intelligent teknik, utmärkt design, energisnåla produkter samt en god arbetsmiljö. Ta ett steg vidare i din karriär - tänk framåt med oss.

 

Vi söker en IT-supportmedarbetare till vår nordiska IT-avdelning. Avdelningen består idag av 8 medarbetare som arbetar i Solna, Helsingfors, Oslo och Köpenhamn. Tjänsten är placerad på vårt centrallager i Nykvarn.


Vi erbjuder

Som IT-support kommer du fungera som en second-line support för våra slutanvändare i Norden.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

 • Användarsupport avseende IT- och telefonifrågor
 • Installation av datorer, skrivare mm
 • IT-relaterad problemlösning gentemot våra slutanvändare
 • Underhåll och felavhjälpning av all IT-relaterad utrustning inom lagret

Du kommer främst att arbeta med lagrets IT-utrustning samt stötta våra slutanvändare inom lagerverksamheten, men kommer även ha kontakt med våra medarbetare i övriga Norden och Baltikum samt med vår first-line support i Polen. På sikt kommer tjänsten även innebära arbete på Solnakontoret, där tiden kommer delas mellan lagerverksamheten och övriga avdelningar i Solna.


Du erbjuder

 • du är gymnasieutbildad, med inriktning mot IT
 • du har ett stort intresse för IT och teknik
 • du behöver ha ett par års erfarenhet av liknande arbete, helst på ett lager eller i produktion
 • god social förmåga
 • är kommunikativ samt trivs med att ge god service
 • mycket goda kunskaper i MS Office
 • kunskap i SQL, dock inget krav för tjänsten
 • mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Elin Hedberg på elin.hedberg@se.experis.com alt. 08-508 954 39. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 september 2017.
 

BSH Home Appliances AB ingår i BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH med 45 000 anställda och huvudkontor i München. BSH är en av Europas ledande och världens tredje största aktör inom hushållsapparater, t ex kylskåp, diskmaskiner och dammsugare. I Norden och i Baltikum arbetar 550 anställda med försäljning, marknadsföring och service av hushållsapparater av märkena Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff och Constructa. Det nordiska huvudkontoret ligger i Solna. Läs gärna mer om våra produkter på www.bosch-home.se, www.siemens-home.se, www.gaggenau.se Om själva BSH-koncernen kan du läsa mer på www.bsh-group.com.

Liknande jobb

Liknande jobb