Service Delivery Manager till Fristads Kansas Group

Plats
Västra Götalands län, Borås
Annonserat
den 6 september 2017
Stängs
den 28 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Fristads Kansas Group är den ledande aktören i Europa för design, marknadsföring och försäljning av arbetskläder. Vi har en mycket optimistisk syn på Fristads Kansas Groups utveckling de närmaste åren då vi befinner oss i ett starkt expansionsskede med höga ambitioner i hela Europa. Koncernen omsätter drygt 4 miljarder SEK och har sitt huvudkontor stationerat i Borås. Fristads Kansas har 2000 medarbetare varav ca 190 personer arbetar i Borås. Koncernens fokus ligger i att utveckla och förädla 10 starka varumärken. Läs gärna mer på www.fristadskansasgroup.com; www.fristadskansas.com.


Är du mogen för en utmaning inom Service Delivery Management (SDM)? Vi söker dig som vill, kan och får saker ur händerna, en som kan förverkliga visionen om överlägsen IT support i världsklass!

Vi söker den bästa för att få till denna utmaning! Är det du?


Om tjänsten

SDM är ett nyetablerat område som kommer att fokusera på att stödja visionen om att tillhandahålla högsta klass och överlägsen service av IT-tjänster för verksamheten inom Fristads Kansas Group. 

SDM kommer att arbeta mycket nära koncernens medarbetare, affärspartners, projektledare och servicechefer från verksamhetens IT-leveransteam. 

Avdelningen ingår i verksamhetens koncernfunktioner som täcker Group support, Group finance & services och Group IT. Funktionen är en heltidsposition med utgångspunkt i Borås, med en del resor till Danmark/Odense cirka 1-2 dagar per vecka . 

Som en del av Group IT ledningsgrupp, rapporterar denna till IT-direktör inom Fristads Kansas Group.

Tjänsten blir vad du gör den till men vi har höga förväntningar. Du kommer att ha stort inflytande och möjlighet att påverka.


Dina kvalifikationer

Din personlighet med erfarenhet kommer vara avgörande i denna rekrytering.

Du är tydlig och stark ledare som kan stå upp och argumentera för företagets bästa. En ledare som kan motivera i förändring. En ledare som kan peka ut riktningen, sätta lämpliga normer för beteende, en som delegerar på ett korrekt och rättvist sätt. En ledare som kan rekrytera förstklassig personal. En ledare som kan skapa en lärande organisation och som inte räds att ifrågasätta och som ser möjjigheter. En ledare som har en helhetsförståelse och som kan göra rationella bedömningar och förstå hur en fråga kan vara en del av ett större sammanhang. En ledare som uppnår genomgående projektmål. Så vill vi att du ska vara!

Dessutom tror vi att du har en relevant högskoleutbildning, kanske inom IT, projektledning eller liknande. Du sitter förmodligen i en roll där du har mycket dialog och där du är van vid att vara företagets ansikte utåt i komplexa leveranser inom IT-området, alternativt som projektledare för projekt med kund och leverantör som parter. Du har kunskaper inom och har ett stort intresse för IT och business. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Välkommen att söka tjänsten!
Mer information finns, tveka inte att ringa mig, Katarina Czudowska på Experis, 0730-774908.

Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan! Sista ansökningsdag är den 27 september.

Liknande jobb

Liknande jobb