Processutvecklare till Svevia

Rekryterare
Svevia
Plats
Växjö, Kronoberg
Annonserat
den 6 september 2017
Stängs
den 5 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en ekonomi- och IT-kunnig person med systemvana och processutvecklingserfarenhet? Ser du utvecklingsmöjligheter i allt, och har du drivet och förmågan att realisera dem? Då är du rätt person för oss på Svevia!


Om tjänsten

Tjänsten som processutvecklare hos Svevia är en skapande och utmanande roll! Du har en övergripande koll på och förståelse för existerande verksamhetsbehov. Du omsätter denna kunskap och förståelse i kreativa lösningsförslag och tillsammans med Reskontrachefen tar du fram planer för förändrade arbetssätt för såväl interna processer hos Reskontran, som för sådana som påverkar hela organisationen. Genom att stå i dialog med dina kollegor, och genom att själv arbeta med felsökningar och förändringar i ekonomisystemet, identifierar du problem och utvecklingsmöjligheter i ditt och gruppens dagliga arbete.

En stor del av tjänstens arbete innebär också att genom upprättande och underhåll av Excelblad underlätta olika typer av uppföljningar. Du ansvarar även för att underhålla Reskontrans processer och dokument i Svevias ledningssystem.

Du kommer att ingå som reskontrans representant i diverse projekt, där du förväntas ta stort eget ansvar och genomföra merparten av aktuella systemtester. Centralt för tjänsten är ditt samarbete med dina närmaste kollegor, samt med IT-avdelningen.

Tjänsten är placerad på Svevias kontor i Växjö.


Vem är du?

Du är en driven och initiativtagande person som ser helheten och övergripande sammanhang i systemen och processerna du arbetar med. Du förstår hur saker hänger ihop. Du har någon typ av ekonomisk utbildning eller bakgrund, med tidigare erfarenhet av att arbeta i något affärssystem. Svevia använder Agresso, och tidigare kunskap i det är meriterande, men ej ett krav. Det centrala är att du har bred systemvana. Du är lättlärd och tar snabbt till dig nya funktioner, och ser lösningar där andra ser brister. Du är tekniskt nyfiken och intresserad, och tycker om att lära dig nya system och arbetssätt.

Du har dokumenterad erfarenhet av att driva och följa upp mindre utvecklingsprojekt. Mycket goda kunskaper i Excel är ett krav.

Som person är du serviceinriktad och kommunikativ. Du är utvecklingsdriven och brinner för förbättringsarbete.


Om företaget

Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Samtidigt är vi ett serviceföretag i snabb förändring. Vi arbetar hela tiden med innovation och att utveckla vår förmåga att möta såväl nya affärskrav som kundernas behov av effektiva produkter, tjänster och metoder. Våra 1 900 medarbetare finns på drygt 100 platser i Sverige och vi omsätter ca 7 miljarder kronor.

Reskontragruppen i Växjö består av åtta personer som hanterar kund- och leverantörskontra för hela Sveviakoncernen. Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring.


Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Svevia med Experis, en del av ManpowerGroup. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Williamsson, tele. 0470 - 74 55 82.

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast, dock senast 4 oktober. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Vi ser fram emot Din ansökan!