Account Manager

Rekryterare
Cuebid AB
Plats
Frösunda
Annonserat
den 7 september 2017
Stängs
den 7 oktober 2017
Kategori
Försäljning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du växa med oss?

Cuebid söker drivna och affärsorienterade Account managers till vårt framgångsrika säljteam.

Dina arbetsuppgifter
Cuebid AB är inne i en stark expansionsfas. I december 2016 fick vi DI-Gasell utmärkelse för fyra raka år med god tillväxt och lönsamhet. Vidare fick vi Solna stads diplom som ett av kommunens snabbast växande företag. Nu söker vi efter drivna och affärsorienterade Account managers som vill vara med på en spännande och rolig resa för att ta verksamheten till nästa nivå.

Som Account manager hos oss är du en viktig person och ingår i ett säljteam på 10 personer.

I din vardag kommer du att träffa och bearbeta nya kunder, vidareutveckla dessa affärsrelationer och bygga upp din egen kundbas.

Du kommer att sälja hela vårt tjänste- och lösningsutbud såsom IP-kommunikation, datacenter, datalagring, säkerhet mm. Tillsammans med våra leverantörer säkerställer vi att du får en gedigen utbildning inom samtliga områden och till din dagliga hjälp har du även hela Cuebids teknik- och supportteam

Din profil
Vi tror att du är en proaktiv och lösningsorienterad affärsman/kvinna som förstår värdet av hög aktivitet och en välfylld pipeline. Du behöver ha lätt för att samarbeta och ta egna initiativ till de aktiviteter som krävs för att nå uppsatta mål.

Du är positivt lagd och ser möjligheter i alla situationer. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper inom våra tjänsteområden.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos Cuebid som sitter i ljusa fina lokaler i Frösunda, Solna strax norr om Stockholm.

Liknande jobb

Liknande jobb