Systemspecialist Integration

Rekryterare
Trafikverket
Plats
Borlänge, Göteborg, Gävle, Solna
Annonserat
den 7 september 2017
Stängs
den 27 september 2017
Ref:
12:2017:209
Kategori
Integration, Ledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Välkommen att söka jobb hos oss som Systemspecialist Integration med placering i Borlänge, Göteborg, Gävle, Solna. Vi vill ha din ansökan senast den 27 september.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Trafikverkets IT-organisation har ett helhetsansvar för all IT och telekom inom myndigheten, en verksamhet som pågår dygnet runt, året om. Vi jobbar brett inom hela IT-området i intressanta samarbeten och partnerskap med branschledande organisationer och myndigheter för att skapa bästa möjliga nytta för samhällsmedborgaren.

Arbetsuppgifter

Om du söker häftiga utmaningar och spännande utvecklingsmöjligheter så har vi jobbet för dig. För en driven systemspecialist finns nu möjlighet att vara med och utveckla Trafikverkets framtida väg- och järnvägssystem. Du har gedigen bakgrund inom Microsoftintegration och vi har en mängd intressanta projekt för dig att sätta tänderna i.

I rollen som Systemspecialist Integration är du bryggan mellan teknik och verksamhet. I det dagliga arbetet håller du ihop dina projekt och uppdrag med stor självständighet och proaktivitet. Trots att du är ensam om din roll så har du nära samarbete med IT-driften, vårt integrationskompetenscenter samt arkitekter och andra systemspecialister. Beroende på vilka utvecklingsprojekt du arbetar med får du nya samarbetspartners i organisationen och kan på så sätt skapa ett stort nätverk.

En av många spännande utmaningar i den här rollen är att driva förändrings- och utvecklingsaktiviteter tillsammans med våra leverantörer och genom ett nära samarbete utveckla nya verktyg och tillämpningar. I rollen blir du också involverad i andra uppdrag som t.ex. verksamhetsplanering och omvärldsbevakning.

Kvalifikationer

Som vår nya Systemspecialist Integration är du en ambitiös ledartyp som gillar att nätverka och leverera mot högt uppsatta mål. Du drivs av att lära dig nya tekniker, utan att för den sakens skull tappa fokus på de system vi förvaltar och underhåller. Samtidigt brinner du för att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter, och på så vis bidra till en organisation i ständig utveckling. I gengäld erbjuder vi dig stora utvecklingsmöjligheter genom spännande projekt, möjlighet att bygga nätverk och få god inblick i Trafikverkets alla verksamhetsområden.

För att lyckas i den här rollen behöver du ha minst fem års erfarenhet av Microsoftintegration. Det är meriterande om du har byggt upp eller medverkat i uppbyggnaden av integrationskompetenscenter. Du är tekniskt kunnig, har erfarenhet av att jobba proaktivt samt leda grupper, oavsett om gruppen finns på jobbet eller på fotbollsplanen. Du har också ansvarat för leverantörskontakter kopplade till integrationsplattformar. Då många av våra leverantörskontakter sker på engelska är det viktigt att du har goda kunskaper i både tal och skrift. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av projektledning.

För oss är personlighet och driv viktigare än dina akademiska meriter men du får gärna bifoga ditt examensbevis i din ansökan.

Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

Övrig information som kan vara bra för dig att veta:

  • Placeringsort kan vara Gävle, Borlänge, Solna eller Göteborg. Vänligen ange i din ansökan vilken placeringsort du önskar.
  • Intervjuer kommer hållas i Borlänge och Solna.
  • Vissa resor i tjänsten förekommer.
  • Tester kan förekomma som en del av denna rekryteringsprocess.

Ansökan

Din ansökan (CV och personligt brev) ska ha inkommit till Trafikverket före senast ansökningsdatum. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i systemet. Ansök via knappen ”Sök tjänsten här” nedan.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Eftersom vi har ramavtal när det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2017-09-27.

Kontaktpersoner

Sektionschef Johan Timbäck, 010-125 7905
SEKO Sven-Gunnar Billman, 010-125 7255
Saco Kjell Israelsson, 010-125 7225
ST John-Åke Halldén, 010-123 1409

Upplysningar

Ansök senast: 2017-09-27
Utannonserat: 2017-09-06
Förvaltning datacenter och IKT
Befattning: Systemspecialist Integration
Ort: Borlänge, Göteborg, Gävle, Solna
Ref nr: 12:2017:209