Systemutvecklare

Rekryterare
BAE Systems
Plats
Västernorrlands län, Västerbottens län, Örnsköldsvik
Annonserat
den 7 september 2017
Stängs
den 2 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur. BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet. För mer information besök www.baesystems.com.


Arbetsbeskrivning

Till avdelningen Information Management and Technology (IM&T) söker vi nu en systemutvecklare som brinner för att leverera effektiva lösningar där kvalitet, ständiga förbättringar och verksamhetssupport är en självklarhet .

Avdelningen är en shared-service där vi tillhandahåller IT och kringliggande tjänster för BAE Systems affärsenheter i Sverige. Bland annat ansvarar avdelningen för integrationer mellan system, samt för ett större antal anpassade applikationer, varav vissa är verksamhetskritiska. Dessa applikationer måste förvaltas och vidareutvecklas. IM&T specificerar eller utvecklar också en stor del nyutveckling gällande integrationer..

I rollen som systemutvecklare ansvarar du för all förvaltning gällande MS Biztalk och egenutvecklade applikationer.

Dina ansvarsområden är bland annat:

 • Ansvara för all förvaltning av egenutvecklade applikationer och MS Biztalk
 • Driva systemutvecklingsstrategier
 • Ansvara för konfigurationsstyrning av källkod
 • Identifiera förbättringar i applikation och process
 • Kommunicera planerade ändringar till relevanta målgrupper
 • Jobba tillsammans med övriga projektledare och applikationsförvaltare inom IM&T
 • Tillse att det är datakvalité i våra CM-system

Avdelningen består av nio medarbetare samt ett stort antal konsulter och du rapporterar till chef för Informationssystem. Tjänsten är tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik.

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. Det finns legala krav och krav som våra kunder ställer på oss som företag. Alla som anställs ska genomföra säkerhetskontroll samt drogtest. Alla våra anställda genomgår dessa rutiner.


Vem är du

Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet inom systemutveckling och har akademisk examen som Systemvetare, högskole- eller civilingenjör eller liknande.

Du har ha god kännedom om och erfarenhet av

 • MS Biztalk
 • .NET,
 • C#,
 • MS SQL,
 • ASP.NET
 • MS Sharepoint.

Du behöver också ha grundläggande kunskap i Active Directory, samt behärska svenska och engelska i tal och i skrift.

Som person har du ett starkt eget driv och tar gärna stort ansvar. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och en utpräglad känsla för leverans och målfokusering. Du tycker det är viktigt att leverera kvalitet och du jobbar gärna både ensam i projekt såväl som en del i ett större team. Att dela med sig av kunskap och ha en positiv grundsyn inför problem är en självklarhet för dig.


Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik. Du kommer att få jobba i en internationell miljö med många kontaktytor internt och externt.


Kontaktperson

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Kalle Hagström 0660-801 50 eller HR Business Partner Anette A Löf, 0660-804 78. Sista ansökningsdag är 1 oktober, men skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval kan komma att ske löpande.

OBSERVERA att ansökningar endast tas emot via BAE Systems egen karriärsida. Ansök till tjänsten via denna länk: https://baesystems.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:167237/

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb