Testledare till Swedavia IT

Rekryterare
Swedavia AB
Plats
Stockholm-Arlanda
Annonserat
den 8 september 2017
Stängs
den 15 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Utifrån visionen ”Tillsammans för vi världen närmare” satsar Swedavia på utveckling och digitalisering och kommer under några år att tredubbla investeringstakten. Allt för att skapa attraktiva flygplatser för flygbolag, resenärer, hyresgäster och andra aktörer på Swedavias flygplatser. Swedavia står inför utmanande och spännande förändringar.
 
Swedavia IT består av ca 80 medarbetare och vi arbetar som den strategiska IT-partnern till Swedavias affärsverksamhet. Vi söker testledare som kan arbeta med våra leveranser inom alla områden.


Dina arbetsuppgifter

Som testledare leder du testarbetet genom hela projektet i nära samarbete med dina kollegor inom krav- projekt och verksamhetsledning. Du arbetar med att utveckla testmetoder samt har det övergripande tekniska ansvaret för att utveckla vår testprocess i syfte att stödja verksamhetens långsiktiga affärsmål. Du ansvarar även för val testverktyg för framtiden.  Vi är just nu i en transformeringsfas samtidigt som vi växer, något som ställer stora krav på vår testprocess.
 
Det är viktigt att du har god förståelse och intresse för IT och teknik, eftersom du kommer att arbeta nära IT. Detta samarbete sker med arbetskollegor som är passionerade och kunniga inom sitt yrke exempelvis IT-arkitekter, IT-projektledare, Business Relationship Managers, utvecklare, och kravledare.


Din profil

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att utveckla affärsverksamheten med hjälp av IT. Du har en bakgrund som testledare inom IT med dokumenterad erfarenhet av att leda och ansvara för hela testprocessen, inklusive testmetodik och testverktyg. Du innehar en certifiering inom test- eller kravområdet samt har erfarenhet av relaterade stödverktyg från någon av de större leverantörerna, t ex HP, IBM, Microsoft eller Open Source.
 
Du brinner för att leverera hög kvalitet i projekten och är noga med detaljerna samtidigt som du tycker om att utmana satta strukturer och processer på ett innovativt och framtidsblickade sätt.  Du har en god förmåga att vara strukturerad och hålla den röda tråden.
 
Du är kommunikativ, pedagogisk, har en god samarbetsförmåga och har lätt för att bygga relationer. Du är målinriktad och driver arbete framåt på ett sätt som engagerar och lockar det bästa ur varje individ i kreativa processer. Som person är du trygg i dig själv och har förmåga att ta beslut även när alla inte är överens.  
 
Du rör dig naturligt mellan strategiska och operativa arbetsuppgifter, delar gärna av dig av dina kunskaper och erfarenheter och bidrar gärna praktiskt.


Vi erbjuder

Vi kan erbjuda en betydelsefull och utvecklande tjänst på en enhet som genomsyras av hög professionalism, öppet arbetsklimat och starkt affärsfokus.
 
Är du trött på att sitta i köer? Till Arlanda tar du dig på 20 minuter från Stockholms City med kollektiva transportmedel. Swedavia subventionerar även resor med kollektiva transportmedel för medarbetare stationerade på Stockholm Arlanda Airport.
 
På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På Swedavias hemsida och i Framtidens Karriär kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.


Anställning och kontakt

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här.

Tjänsten är tillsvidare med placeringsort Stockholm-Arlanda. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Jenny Laurell, rekryteringsspecialist, telefon 073 867 77 78, e-post jenny.laurell@swedavia.se.


Välkommen med din ansökan senast 15 Oktober 2017

Liknande jobb

Liknande jobb